Medlemskab
Open kitchen at restaurant Lykke at Nordic Light Hotel in Stockholm.

Fantastiske restauranter og barer i Stockholm

Restaurantlivet i Stockholm blomstrer. Her finder du alt fra klassiske restauranter, der har eksisteret i over 100 år til nyåbnede steder, der byder på store smagsoplevelser. Velkommen til Nordens Venedig (ikke kun, fordi byen er bygget på øer, der er også adskillige italienske restauranter)!

Stockholm – Sveriges madmekka

Stockholm er stor på overfladen, med kvarterer, der er vidt forskellige. Det gælder også byens restauranter og barer, hvilket gør et besøg i hovedstaden ekstra spændende. Den ene dag kan du besøge et hipster-hangout med lokalt brygget øl på Södermalm og den anden dag en eksklusiv cocktailbar på Norrmalm. Eller hvorfor ikke gå en tur rundt på Kungsholmen, efterfulgt af et besøg på en hyggelig bistro i området? Er du længere nordpå, kan du slå dig ned på en udendørs restaurant på Östermalmstorg.

Michelin-restaurant eller pølsevogn?

Stockholm er spækket med Michelin-stjerner og har Sveriges eneste restaurant med tre stjerner – vi taler selvfølgelig om Frantzén. Hvis du leder efter gastronomiske oplevelser i verdensklasse, er Stockholm det ideelle valg. Hvis du leder efter enklere retter (selv i verdensklasse), er du også kommet til det rigtige sted. I Stockholm er madscenen bred; til frokost kan du stå i kø ved Günthers pølsevogn, mens du til middag kan nyde asiatiske smagsoplevelser på den luksuriøse TAK-restaurant.

Europas gastronomiske hovedstad 2023

Stockholm er blevet kåret til Europas gastronomiske hovedstad i 2023 - et projekt drevet af Gastronomiska Akademien. Kåringen medfører store investeringer i Stockholms gastronomi, så hvis du troede, at restaurantudvalget i byen havde nået sit højdepunkt, tager du fejl. Nomineringen betyder meget for byens turistindustri og vil sætte Stockholm på landkortet som en førende gastronomisk hovedstad. Hjertelig velkommen til Sveriges madparadis!

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference