Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Kista Kista ,  Sverige

Comfort Hotel® Kista

Kista,  Sverige

Et hotel med en optimal beliggenhed ved Kista Galleria, Kistamessen og metroen, som tager dig til Stockholm city på 18 minutter. Comfort Hotel Kista har 194 moderne værelser, barception, stor lounge og fitness.

Comfort Hotel® Kista 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Comfort Hotel Kista er et nyt, friskt og spændende hotel midt i Kista centrum med kun 18 minutter til det centrale Stockholm. Comfort Hotel Kista giver dig det, du vil have og dropper det overflødige. Vi har ikke room service eller minibar, men vi har til gengæld en barception i vores lobby. Det er en kombination af bar og reception, hvor du kan tjekke ind, købe noget lækkert at spise, snuppe en drink og møde nye mennesker eller sidde og arbejde. Vi har en indbydende morgenmadsbuffet, som giver dig en god start på dagen.

Tæt på Kistamessen og Kista Galleria

Skal du besøge Kistamessen eller en virksomhed, som ligger i Kista eller Solna? Her passer Comfort Hotel Kistas beliggenhed perfekt. Vi er nabo til Kista Galleria, og her findes der i princippet alt – mode, småting, shopping, mad, gokart og biograf – hvad mere behøver man? 

5 minutter fra metroen

Comfort Hotel Kista ligger tæt på både Bromma og Arlanda Lufthavn. Det tager blot 18 minutter ind til Stockholm city med metroen. S-togstationen ligger blot 1200 meter væk, og der går tog mod syd ind til byen eller mod nord til Arlanda. Ja, du er tæt på det hele.

Nem og hurtig mad døgnet rundt

Comfort Hotel satser på en mad, som er god, enkel og skånsom mod både kroppen og miljøet. I vores barception finder du aftensmad, snacks, kaffe og andet godt. Morgenmaden er en hybrid mellem den klassiske hotelbuffet og en cafémorgenmad. Vi har fokus på miljøbevidsthed og sørger for at være lige præcis der, hvor du har brug for os, men vi undgår unødig overflod. Se alle vores servicetilbud her.

Smart indrettede hotelværelser til både store og små selskaber

Comfort Hotel Kista har selvfølgelig forskellige værelser til forskellige behov. Rejser du alene, med familien eller med en gruppe venner? Vi har enkeltværelser, dobbeltværelser og XXL-værelser med plads til 6 personer. Vi har ligeledes 8 handicapvenlige værelser. Følg med her på siden, så du kan booke dit værelse hurtigst muligt.

Stor lobby til arbejde & fritid

Vores entréområde er stort og indbydende. Her kan du sidde og arbejde, tage en pause, være sammen med venner og kolleger eller nyde en snack, en kop kaffe eller andre drikkevarer. I vores lobby er der plads til alle.

Vaskerum og fitnessrum

Er du vild med rene og glatte skjorter, eller hader du at gå glip af den daglige træning? Bare rolig, Comfort Hotel Kista har både et vaskerum og fitnessrum, som holder åbent døgnet rundt.

Frit tilgængeligt WiFi

Du har selvfølgelig adgang til trådløst internet på hele hotellet, uden ekstra omkostninger. Vi har også internet via kabel, hvis du foretrækker det.

Kontakt

  • Isafjordsgatan 21 164 40 Kista , Sverige

Mere information

Om Comfort Hotel Kista

Antal hotelværelser

194 værelser

Afstand til lufthavn

Arlanda Airport, 30 km, 20 minutter med bil/taxi. Lufthavnsbussen fra Kista til Arlanda tager 29 minutter.

Bromma Lufthavn, 8 km, 10-15 minutter med bil/taxi.

Afstand til kollektiv trafik

Kista metro, 500 meter. Blå linje mod Kungsträdgården tager dig ind til Stockholm city på 18 minutter.

Helenelund S-togstation: 1200 meter.

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.