Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Södertälje

Velkommen til Södertälje - Björn Borgs smukke hjemby! Som gæst på Quality Hotel Park Södertälje får du chancen for at bo midt i byen og være tæt på alt det som denne spændende og kontrastrige by har at byde på!

En sand park-perle

Quality Hotel Park Södertälje er en sand park-perle i mere end en forstand. Hotellet ligger lige ved den smukke bypark i Södertälje, en livlig oase midt i byen, hvor du kan gå en tur, slappe af og nyde naturen. Hotellets beliggenhed betyder også at du er tæt på andre højdepunkter i Södertälje. For eksempel kommer du hurtigt til videnskabsmuseet Tom Tits, en virkelig spændende oplevelse. Du er også nær ved Torekällberget som er Södertäljes egen friluftszoo! Her kan du slentre rundt, hilse på dyrene og nyde masser af lækker mad.

Et knudepunkt uden lige

Quality Hotel Park Södertälje ligger, som tidigere nævnt, midt i centrum. Men selve Södertälje er også lidt af et knudepunkt, kun en halv time fra Stockholm og lige ved to Europaveje. Den kollektive trafik er fremragende, med både Stambanan, Mälarbanan og östra Stambanan der går igennem her. Derudover befinder Södertälje sig mindre end en time fra tre forskellige lufthavne: Arlanda, Skavsta og Bromma. Södertäljes havn ligger midt imellem Østersøen og Mälaren, så Södertälje er ikke bare et knudepunkt, det er også et uundværligt logistikcentrum.

Konference, møder og lokaler i Södertälje

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Södertälje? Du finder vores tilbud her.

Nærliggende destinationer

Stockholm
Solna

Læs mindre
19 hoteller i Södertälje

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.