Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Eskilstuna

Velkommen til Södermanland og herlige Eskilstuna. I VM 94-helten Kennet Anderssons hjemby er der et rigt kulturliv. Derudover finder du her også skøn natur, interessant historie og overnatningsmuligheder af en høj kvalitet.

Tæt på centrum og med udsigt over åen

Eskilstuna er stærkt præget af sin industrihistorie. Clarion Collection Hotel Bolinder har et afslappet miljø, der er inspireret af denne lange og interessante historie. Her bor du i flotte omgivelser med skøn udsigt over Eskilstunaån. I byens centrum finder du den bedste beliggenhed i Eskilstuna, og her ligger Comfort Hotel Eskilstuna. Du bor ganske tæt på Parken Zoo, gode shoppingmuligheder og en mængde gode restauranter. I byens centrum kan du også besøge Rademachersmedjerne – et åbent friluftsmuseum, som består af en mængde velbevarede huse fra 1650-tallet. Det er nemt og enkelt at komme til Eskilstuna. Ca. 50 km fra byen ligger Stockholm Västerås Lufthavn, og yderligere 30 km væk finder du Stockholm Skavsta Lufthavn.

Afslapning, wellness og træning

Efter en lang dag kan det være virkelig skønt at få koblet af og ladet batterierne op. På Clarion Collection Hotel Bolinder har relaxafdelingen sauna og en fin udsigt over Eskilstunaån. Her kan du slappe af, mens du nyder noget godt at drikke. På Comfort Hotel Eskilstuna har du som gæst fri adgang til fitnessrummet døgnet rundt. I den skønne lobbyatmosfære kan du vise dine færdigheder ved vores flipperspil eller slappe af i loungen.

Natur, shopping og historie – Eskilstuna har noget for enhver

I Eskilstuna er der meget at se og gøre. Sundbyholms slot har fantastiske omgivelser og interessant historie. I Munktellstad midt i byen kan du få et indblik i industrihistorien, opleve sport samt kulturelle arrangementer, ligesom du kan besøge interessante museer. I det sydlige Eskilstuna er du tæt på naturen og en bred vifte af aktiviteter – du kan f.eks. vandre på Gyllenhielmska-ruten eller sejle i kano. Byens centrum er fyldt med mindre butikker og indkøbscentre, der giver dig gode shoppingmuligheder. Langs Köpmangatan i den gamle bydel er der desuden små butikker med tøj, antikviteter og boligtilbehør. Uden for byens centrum finder du desuden også det store indkøbscenter Tuna Park. Eskilstuna er endvidere en pulserende sportsby, der er kendt for sine succeser inden for både speedway og håndbold.

Konferencer, møder og lokaler i Eskilstuna

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Eskilstuna? Du finder vores udvalg her.  

Nærliggende destinationer

Västerås

Læs mindre
4 hoteller i Eskilstuna

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.