Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Væsterås

Skal du til Västerås, og har du brug for et hotel? Vi tilbyder flere hoteller i det centrale Västerås. Bo tæt på hovedbanegården, seværdigheder, hyggelige restauranter, barer, caféer og shoppinggader.

Vores hoteller i Västerås

Vi har flere hoteller i det centrale Västerås. På Clarion Collection® Hotel Etage bor du i hjertet af byen med butikker rundt om hjørnet. Hvis du vil bo tæt på afgangene fra Västerås hovedbanegård, passer Comfort Hotel® Västerås perfekt, idet der kun er 10 meter til stationen. Uanset valg af hotel bor du med gåafstand til de mange seværdigheder og restauranter i Västerås!

Seværdigheder i Västerås

Vil du danne dig et godt indtryk af byen, er det en god idé at begive sig ud på en byvandring. Begynd i Kyrkbacken, den ældste bydel, og tag en slentretur blandt træhusene og de snørklede gader. Ikke landet derfra ligger Västerås Domkyrka, Sveriges tredjestørste domkirke, som absolut er et besøg værd. Andre historisk værdifulde seværdigheder er Proban, som er Sveriges eneste bevarede skolefængsel, og Karlsgatan 2, som består af to muséer; Västerås konstmuseum og Västmanlands läns museum. Andre populære steder i Västerås er byens botaniske have, Västerås Slot og Djäkneberget, som er en central bypark med hyggelig restaurant.

Sjove aktiviteter med familie, venner og kolleger

Västerås tilbyder en sand buffet, når det kommer til aktiviteter og ting, man kan gøre sammen med venner, familie eller kolleger. Begiv dig ud på Svartån og oplev Västerås fra et stand up paddleboard. Sveriges første trampolinpark, Yoump, er især populær hos børnene. Hvis du er den eventyrlystne type, kan du ligeledes begive dig ud på hængebroer, net og baner højt oppe blandt trætoppene på Björnögårdens højdebane! Er du ikke bange for at blive våd, kan vi anbefale Västerås Cable Park, hvor du kan prøve vandski, kneeboard og wakeboard efter en eldriven snorbane. I kan også vælge at udfordre jeres hjerner og samarbejdsevner hos det spændende og udfordrende Prison Island! Vælg og vrag!

Kom nemt omkring

Der er mange forskellige måder at komme til Västerås på, uanset om du rejser indenrigs eller kommer fra udlandet. Fra Stockholm-Västerås Lufthavn tager det godt 8 minutter i bil at nå til Clarion Collection Hotel Etage og Comfort Hotel Västerås, mens det tager omtrent en time fra både Stockholm Arlanda Lufthavn og Stockholm Skavsta Airport. I tilslutning til Västerås city ligger Västerås hovedbanegård med togtrafik, busterminal og flybusser. Clarion Collection Hotel Etage ligger cirka 500 meter fra hovedbanegården, mens Comfort Hotel Västerås ligger blot 10 meter derfra.

Nærliggende destinationer

Eskilstuna
Uppsala
Södertälje
Stockholm Arlanda 

Læs mindre
11 hoteller i Væsterås

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.