Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller ved Stockholm Arlanda Lufthavn

Den internationale lufthavn Arlanda Lufthavn er Stockholms største. Lufthavnen ligger i Sigtuna Kommune, nord for Stockholm og syd for Uppsala. Shuttlebusser, lokale toge eller eksprestoget Arlanda Express bringer dig til og fra Stockholm.

Uanset om du har et møde, en konference eller skal nå noget helt tredje, har vi de bedste hoteller til dig i Arlanda. Blot 4 km fra lufthavnen ligger vores store konferencehotel, der har 24 værelser, restaurant til 300 gæster, bar, fitnessrum og sauna. Du får både morgenmad og bustransport til og fra lufthavnen med i prisen. Du kan sågar også få din bil tjekket under opholdet! Midt i selve Arlanda finder du vores andet store lufthavnshotel. Det ligger i selve SkyCity mellem terminal 4 og 5. Med lokaler på 800 m2 er det nærmest kun din fantasi, som sætter grænser for de typer arrangementer, der kan afholdes i disse rammer. Hotellet har 44 mødelokaler, to restauranter samt en udendørs pool, der er opvarmet året rundt. Lad os ej heller glemme soldækket, saunaen og den himmelske udsigt. Fra vores hoteller i og ved Arlanda Lufthavn kan du nemt og hurtigt komme hjem eller rejse videre ud i verden. Velkommen til Stockholms internationale knudepunkt!

Læs mindre
27 hoteller i Stockholm Arlanda Lufthavn

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.