Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Stockholm Arlanda Lufthavn Sverige

20 hoteller matcher din søgning

Tilføj et eller flere hoteller til din forespørgsel, så kontakter vi dig.

20 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference ved Stockholm Arlanda Airport

Søger du moderne og fleksible konference- og festlokaler ved Stockholm Arlanda Airport er du kommet til rette sted. Strawberry har lokaler til ethvert formål inde i terminalen, i SkyCity og i Arlandabyen fem minutter fra lufthavnen.

Mellem terminal 4 og 5, midt i SkyCity inde i Arlanda er vores konferencehotel Clarion Hotel® Arlanda Airport. Med utallige lokaler i alle størrelser, det populære restaurantkoncept Kitchen & Table by Marcus Samuelsson og udendørspool med fitnesscenter, kan I få en luksuriøs helhedsoplevelse til konferencen eller mødet. Med sin beliggenhed inde i terminalen passer lokalerne perfekt for deltagere, som rejser ind fra andre dele af Sverige og resten af verden. Konferencelokalerne i Arlanda lufthavn er også lettilgængelige for jer, som kommer fra Uppsala eller Stockholm. Pendultogets station i Arlanda er nogle meter væk, og Arlanda Express er næsten lige tæt på. Kommer du i bil er der parkering med rabat tæt på lokalerne.

Bare 5 minutter fra Arlanda Stockholm Airport, i Arlandasbyen lige uden for Märsta, er vores andet store konferencehotel, Quality Hotel™ Airport Hotel Arlanda. Her er også et stort antal lokaler til enhver lejlighed. Kommer du og dine deltagere i bil, tilbyder hotellet gratis parkering til alle konferencedeltagere.

Uanset om du vil booke lokaler til et kursus, et seminar, en kickoff, en messe eller en storslået banket, finder du det på vores hoteller. Hvorfor ikke booke din private fest her?

Arlanda lufthavn er en destination i sig selv! Bliver I natten over, kan I fornøje jer her på hotellet eller opdage alle shopping- og madoplevelser inden for lufthavnens vægge.

 

 

Læs mindre
20 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.