Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Solna Sverige

1 hotel matcher din søgning

Tilføj et eller flere hoteller til din forespørgsel, så kontakter vi dig.

16 hoteller i nærheden

1 hotel matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference og møder i Solna

I Solnas nyopførte Arenastad troner vores hotell Quality Hotel™ Friends med lokaler udover det sædvanlige. Fra konference til fest, fra 2 til 2500 deltagere – vi klarer det hele.

Leder I efter konferencelokaler i nærheden af Friends Arena og Solna station, er I kommet til det rette sted. Konference- og eventhotellet Quality Hotel Friends er nabo til den nye nationale arena Friends Arena og shoppingparadiset Mall of Scandinavia. Uanset om I besøger os til et kursus eller møde, kan I kombinere det med en maksimal shoppingoplevelse og en kamp, koncert eller et event i Friends Arena.

Lokalerne er moderne og kan tilpasses alt fra små møder til store kongresser, fra fester til modeopvisninger, fra kurser til messer. Med et stort antal lokaler i forskellige størrelser, fra suiter til eventsale, finder I nemt det perfekte lokale til jer.

I Solna har en lang række store virksomheder deres kontor, deriblandt PEAB, JM, NCC, Skanska, SAS og Siemens. Også Telia, Vattenfall, Coop Sverige, ICA og SE-Banken har til huse i Solna fra 2017 af.
Fra vores lokaler har du forretningerne i Arenastaden i gåafstand. Virksomhederne i Solna Business Park og Solna strand når I let med sporvognslinjen Tvärbanan, som kører fra Solna station blot 10 minutters gang fra hotellet.

Solna ligger lige nord for Stockholm og byder på gode muligheder for aktiviteter ved siden af konferencen eller kurset. Hovedstadens fornøjelser og kultur venter rundt om hjørnet. Du kommer nemt til eller fra Stockholm hovedbanegård med pendeltåget, som tager kun 8 minutter fra Solna station. Fra Arlanda er det lige så nemt; hop på pendeltoået og kør direkte til Solna og vores konferencehotel.

Læs mindre
1 hotel matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.