Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Sign Stockholm ,  Sverige

  • Lyst og velindrettet standard hotelværelse på Sign Hotel Stockholm
  • Superior dobbeltværelse kendetegnet ved de stilrene designermøbler og det gode lysindfald på Sign Hotel Stockholm

Clarion Hotel® Sign

Stockholm,  Sverige

Velkommen! Her finder du lyse hotelværelser med skandinavisk design, fleksible konferencelokaler, bar og restaurant Kitchen & Table Norrmalm samt Selma City Spa med opvarmet udendørspool, sauna og spabehandlinger.

Clarion Hotel® Sign 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

På Clarion Hotel Sign sover du ikke bare. Hos os kan du nemlig spise godt og slappe af i spaen mellem indkøbsture og festlige nætter ude i Stockholms centrum.

Stockholms bedste beliggenhed

Clarion Hotel Sign ligger i det centrale Stockholm tæt på butikker, teatre, restauranter, klubber og barer. Du kan nå hotellet på blot et par minutter fra Stockholms hovedbanegård samt med metro, tog, busser og Arlanda Express.

Skandinavisk design og arkitektur

Hvor end du befinder dig på hotellet, kan du opleve klassiskt skandinavisk design, hvor kunst, design og arkitektur står i fokus. Hotellet er tegnet af Gert Wingårdh, og er udført i granit og glas, som reflekterer folkelivet og den grønne park udenfor. Indenfor den spektakulære facade nyder du materialer såsom klart-, hvidt-, røg- og ravfarvet glas, træ, læder, sten og glaseret keramik. Tilføj grønne planter og legende lyskilder, og drøm dig til hvad som venter på dig på hotellet.

De forskellige etager og hotelværelser repræsenteres af verdensberømte ikoner inden for klassiskt design, såsom Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Alvar Aalto og Poul Wolther. Her kan du ønske om du vil sove en nat - eller to - på den svenske, norske, finske eller danske etage - it's all up to you!

Kitchen & Table Norrmalm

Har du lyst til brunch, frokost eller middag med vibes fra Manhattan i et spændende møde med nordiske smage? Eller hvorfor ikke en classic cocktail i baren? Forresten, vi har også Not So Classic cocktails! I kombination med en blandet barmenu, er du velkommen ale ugens dage hos vores bar og restaurant Kitchen & Table Norrmalm.

Selma City Spa

Vores spa finder du på 8. etage, hvor du får en ganske fantastisk udsigt over Kungsholmen. Nyd en drink på terrassen, tag en dukkert i vores opvarmede udendørs pool, book en beroligende spa-behandling eller slap af i loungen. Som hotelgæst har du fortur samt nedsat pris på entréen.

Sustainable Stay

Under hele dit ophold arbejder vi for at bidrage til en mere bæredygtig fremtid med fokus på FNs globale mål. Vi stræber efter at være så bæredygtige som muligt, og vi tager ansvaret for at tage de bedste valg for alle, der befinder sig inden for vores vægge.

Det skal være let at gøre det rigtige, og derfor er Sustainable Stay en del af dit ophold. For at se præcis hvad vi gør under alle døgnets timer, kan du hente en blanket i vores reception og klikker i de aktiviteter, du er en del af. Dermed er du også en del af Sustainable Stay. Målet er at alle bokse bruges, og på denne måde er du med til at bidrage til FNs globale mål sammen med hotellet.

Your phone is your hero!

Yes, det er sandt - du kan gøre det meste via din telefon, når du bor hos os.Du kan checke ind, åbne din værelsesdør, du kan betale dit ophold, du kan checke ud, og du kan booke dit næste ophold hos os - alt med telefonen! Men det bedste af alt er, at du kan chatte direkte med os med den! perfekt, hvis du har et spørgsmål, når du er i værelset. Det eneste, du skal gøre, er at hente Strawberry appen (for free) - magiskt!

Handicapvenlige værelser

Clarion Hotel Sign tilbyder værelser, der er designet til kørestolebrug, men som samtidig også egner sig til hørehæmmede og synshandicappede. Kontakt os gerne for mere information om vores handicapvenlige værelser og faciliteter.

Oplev det bedste af Skandinavien, i midten af Stockholm. Velkommen til Clarion Hotel Sign.

Kontakt

  • Östra Järnvägsgatan 35 10126 Stockholm , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med metro

Metrostation T-Centralen

Med bus

Bus 50 eller 65 til Norra Bantorget
Bus 1 til Vasagatan

Fra Arlanda Lufthavn

Arlanda Express til Stockholm centralstation

Med taxi

Vi anbefaler TAXI STOCKHOLM.

Lost?

Kan du ikke finde vej eller har du spørgsmål, er det bare at tage kontakt til os på +46 86 76 98 00 eller via cl.sign@strawberry.se.

Om Clarion Hotel Sign

Antal hotelværelser

558 værelser, 1 116 senge

Antal konferencelokaler

10 lokaler, plads til mere end 1 220 deltagere

Afstand til lufthavn

Arlanda Lufthavn: 40,4 km, ca. 35 minutter i bil
Bromma Lufthavn: 8,7 km, ca. 20 minutter i bil

Afstand til offentlig transport

Busstop Norra Bantorget: Ca. 100 meter
Busstop Vasagatan: Ca. 200 meter
Metrostation T-centralen: Ca. 300 meter
Stockholms centralstation: Ca 300 meter

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.