Medlemskab

5/31

Yasuragi

Yasuragi er en fredfyldt oase, hvor du kan nyde japanske bade, meditative aktiviteter, afslappende behandlinger og flere unikke restauranter. En helhedsoplevelse i et miljø inspireret af japansk minimalisme og naturlig harmoni, kun 20 min. fra Stockholms hovedbanegård. Uanset om du kommer her til et forretningsmøde eller for en åndelig renselse, vil du forlade Yasuragi med fuldstændig ro i sindet.

Læs mere om hotelletchevronDown

Konceptet Yasuragi


Yasuragi står for indre ro og harmoni, og hele hotellet er designet til at få dig i zen-mode. Med minimalistisk japansk design på både værelserne og i fællesområderne og et konsekvent fokus på fysisk og mental velvære kan du ikke undgå at slippe stressen ud af kroppen. Ud over spaen, som er hotellets midtpunkt, tilbyder Yasuragi en række harmoniske aktiviteter. Følg det daglige program, og deltag i yoga- og meditationstimer for en guide til dyb harmoni. For at komme endnu tættere på naturen kan du fortsætte meditationen udenfor i den japanske have, som strækker sig hele vejen ned til skærgården.


Japansk bad – en sjælfuld oase


Hotellets midtpunkt er spaen – et ægte japansk bad – hvor du kan nyde forskellige saunaer, gennemgå japanske renselsesritualer og slappe af i vand fra varme kilder både indendørs og udendørs. Forkæl dig selv med en spabehandling for ekstra afslapning til både krop og sind. Spaen har stillezoner og -tider, hvor du kan være helt for dig selv, kun med lyden af naturen og rindende vand til at bryde stilheden. Du får udleveret en yukata – en japansk badekåbe – og badetøj til brug i spaen. Spaafdelingen har en aldersgrænse på 16 år med undtagelse af udvalgte perioder.


Zen-konference


Det er bevist, at meditation og et afslappet sind øger evnen til at tage ny information og læring ind. Så giv dine kolleger det bedste udgangspunkt til næste konference i form af en ekstraordinær mødeoplevelse. Yasuragi har 3 store og 22 mindre mødelokaler, der kan rumme op til 400 konferencegæster, og tilbyder en række aktiviteter før, under og efter arrangementerne. Derudover er det nemt at tage sig til Yasuragi, der kun ligger 20 minutter fra Stockholms hovedbanegård, og som tilbyder gode parkeringsfaciliteter tæt på hotellet.

tripAdvisor4.0 / 51310 anmeldelsernewTab
breakfast

Morgenmad inkluderet

Morgenmad er altid inkluderet

planet

Nyd afslapning og natur

Fredfyldte omgivelser med natur på alle sider

spa

Harmoni og japansk bad

Mentalt velvære med meditation, yoga og spa

På hotellet

24h24 h reception

parkingTypeParkering

gymTræningsrum

climateControlKlimaanlæg

roomServiceRoomservice

petsAllowedKæledyr tilladt

hotelLoungeLobby lounge

sunTerraceSolterrasse

gardenHave/gårdhave

laundryServiceVaskeservice

priceTagLobbybutik

wifiGratis wifi

breakfastMorgenmad

restaurantSmallRestaurant

spaSmallSpa

luggageBagageopbevaring

smokingNotAllowedRygning forbudt

giftBenefitGavebutik

Find os

Hamndalsvägen 8

13281, Saltsjö-Boo, Sverige

Vejbeskrivelse

Godt at vide