Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Eskilstuna Sverige

2 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konference og møder i Eskilstuna

Er du på jagt efter møde-, event- eller konferencelokaler i det centrale Eskilstuna? Strawberry har mulighederne til dig, uanset om det gælder dit firma, din forening eller et privat event.

Med to centrale hoteller med konferencemuligheder sørger vi for lokaler til det, du har brug for. Fra fest, bryllup og dåb, til forretningsmøder, bestyrelsestræf, kurser, kickoff og konferencer. Vælg mellem supercentrale lokaler på Hamngatan midt i city og det historiske miljø ved Faktoriholmarna.

Fra Comfort Hotel® Eskilstuna har I Eskilstunas fornøjelser og restauranter rundt om hjørnet. Med sin centrale beliggenhed ved Eskilstunaåen, Fristadstorget og Kungsgatan er det svært at finde lokaler, som er mere midt i city. På hotellet er mottoet for konferencer og møder ”Keep it simple”.

Foretrækker I historiske aner og miljøer er lokalerne på Clarion Collection® Hotel Bolinder Munktell det rette valg. Her kan I mærke historiens vingesus. I er naboer med de historiske Faktoriholmarna, Rademachersmedjerne, Gamla Stans smukke brostensgader, Munktellarenaen og Munktellmuseet – fuldt lastet med byens industrihistorie. På hotellet er der flere lokaler, som passer til alle typer arrangementer. Fra vores konferencelokaler i Eskilstuna er I også tæt på industrierne og virksomhederne i Hällbybrunn og Torshälla.

Eskilstuna ligger i det naturskønne Sörmland. Du kommer nemt hertil på godt en time med tog fra Stockholm. Skavsta flyveplads og Västerås flyveplads er også 1,5 time væk.

Velkommen til smukke Eskilstuna og vores moderne konference- og festlokaler!

 

Læs mindre
2 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.