Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel i Östermalm

Book hotel med den bedste beliggenhed i Östermalm, når du rejser på ferie eller forlænget weekend i Stockholm! I Östermalm er du tæt på det hele – Stockholms centrum, seværdigheder på Djurgården, shopping, restauranter og forlystelser ved Stureplan!

Hotel i herlige Östermalm i Stockholm

Östermalm er et skønt udgangspunkt, når du vil udforske Stockholm. Du befinder dig tæt på både Stockholm City/Norrmalm og Djurgården, så du behøver ikke bruge særligt meget tid på at komme rundt mellem seværdighederne. Når du bor på Clarion Collection® Hotel Wellington, bor du i hjertet af Östermalm, med kun nogle få minutter til forlystelsesmekkaet Stureplan, hvor du kan vælge og vrage mellem shopping, restauranter og natklubber. Et stenkast fra Stockholm Stadion finder du Clarion Collection® Hotel Tapto. Her bor du centralt i en hyggelig del af Östermalm.

Restauranter, caféer og klubliv ved Stureplan

Östermalm byder på lidt af et delikatessebord, når det gælder restauranter. Dette er perfekt til dig, der søger en kulinarisk oplevelse! Her er der alt fra rigtige klassikere på Stockholms restaurantkort til små, hyggelige perler. Et velkendt område i Östermalm er selvfølgelig Stureplan – Stockholms største og måske mest velkendte kvarter, når det gælder forlystelser! Her ligger de fleste af Stockholms natklubber, som lokker både festglade Stockholmere og turister. Mange af klubberne på Stureplan har åbent til sent ud på natten, hvilket er perfekt for dig, som vil danse og møde nye mennesker.

Östermalm til fods

Oplev, hvor nemt det er at komme rundt i Stockholm fra vores hotel i Östermalm! Tag en slentretur ned til Strandvägen, hvor du kan nyde den flotte udsigt over vandet, de mange restauranter, barer og caféer langs med kajen samt flotte bygninger. Herfra kan du nemt fortsætte din gåtur eller tage sporvognen ud til Djurgårdens mange seværdigheder såsom Vasamuseet og Skansen. Fra Nytorget kan du nemt hoppe på en sightseeingbåd og opleve Stockholm fra vandet eller vælge en af de mange skærgårdsbåde, som afgår herfra.

Shop i Stockholms mest luksuriøse kvarter

Bibliotekstan er uden tvivl Stockholms mest luksuriøse shoppingkvarter, og på Biblioteksgatan og Birger Jarlsgatan finder du store internationale varemærker. Östermalm oser ganske enkelt af shoppingmuligheder, med alt fra Sturegallerian og kendte svenske varemærker til fashionable små butikker for de mode- og indretningsinteresserede. Bestil en takeaway-kaffe, find dit bedste shoppinghumør frem og begiv dig ud i Östermalms shoppingjungle!

Flere bydele i Stockholm

Gamla Stan

Kungsholmen

Södermalm

Stockholm City/Norrmalm

 

Læs mindre
22 hoteller i Östermalm

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.