Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel på Kungsholmen

Skal du på ferie eller forlænget weekend i Stockholm? Book dit hotel i den levende bydel Kungsholmen! Her bor du tæt på både restauranter, butikker og seværdigheder. På blot 4 minutter med metroen er du fremme ved Stockholms hovedbanegård.

Hotel på Kungsholmen i Stockholm

På Kungsholmen finder du Clarion Hotel® Amaranten, der er et stort boutiquehotel med en virkelig god beliggenhed for dig, som vil udforske Stockholm. Næsten lige ved siden af hotellet ligger metrostationen Rådhuset, og efter blot én station er du fremme ved T-centralen og Kungsträdgården. Herfra kommer du nemt videre med sporvognen til seværdigheder som Skansen, Nordiska museet, Gröna Lund, Vasamuséet og Abba the Museum. Hvis Stockholms mange butikker ikke stiller shoppingtrangen, kan du altid hoppe på metroens blå linje og lægge vejen forbi det store center Mall of Scandinavia, som ligger blot 20 minutter fra Clarion Hotel Amaranten.

Restauranter, caféer og natklubber

Hvis der skal være kaffe og snacks på programmet, behøver du ikke lede meget længere. Vælg alt lige fra fransk bagværk på Petit Francem til rigtig god kaffe af egenimporterede kaffebønner på Caffè Ugo espressobar eller italiensk is på det velbesøgte Morelli Espressobar Gelateria. Kungsholmen har også mange restauranter og en hel del barer, du kan vælge imellem. Stort udvalg af øl på BrewDog Bar, middelhavsmad og småretter på Orangeriet Bar & Café eller klassisk fransk brasserie på Mäster Anders er blot nogle af de mange muligheder. Hvis du ikke er klar til at lade aftenen slutte efter middagen, er Lemon Bar Kungsholmens store trækplaster – perfekt til dig, som vil danse natten lang!

Kungsholmen til fods

Clarion Hotel® Amaranten er et perfekt udgangspunkt for dit Stockholmsbesøg. Efter kun 10 minutter til fods står du ved Stockholms rådhus, en populær og velbesøgt seværdighed i Stockholm. Her går der også daglige både ud til Stockholms skærgård – perfekt som dagsudflugt! Tag en slentretur langs med Norr Mälarstrand og nyd den flotte udsigt over Södermalm og Riddarfjärdens mange både. Hvis du har lyst til en længere gåtur, tager det kun ca. 2 timer at gå rundt om hele Kungsholmen, som på flotteste vis omkranses af vandet.

Badestemning på Kungsholmen

Kungsholmen er en ægte skattekiste for dig, som længes efter en afkølende dukkert, men ikke har mulighed for at tage ud til Stockholms skærgård. Her er der badepladser for enhver smag og ethvert behov! Smedsuddsbadet ligger tæt på Rålambshovsparken og passer perfekt til børnefamilien via en stor strand, græsplæne og kaj, mens Fredhällsbadet byder på herlige, men lidt mere sværttilgængelige klipper, tæt på Kristinebergs metro. Populære Hornsbergs strand byder på en europæisk atmosfære med en lang strandpromenade og mange badestiger, der går direkte ned i vandet!

Flere bydele i Stockholm

Gamla Stan

Södermalm

Stockholm City/Norrmalm

Östermalm

Læs mindre
22 hoteller i Kungsholmen

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.