Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel i Södermalm

Vil du bo i Stockholms hotteste og mest charmerende bydel? Så er Södermalm det helt rigtige! Med sine kreative koncepter og mange spændende restauranter, natklubber og butikker er Södermalm et populært mødested for både lokale og turister.

Hotel i Södermalm

Når du bor i Södermalm, er du tæt på både Gamla Stan og Stockholm City/Norrmalm, samtidig med at du kan mærke byens puls uden at bo lige midt i centrum. Ved Skanstull, på Ringvägen, ikke langt fra shoppingcentret Ringen og Götgatan, ligger Clarion Hotel® Stockholm. Her bor du tæt på alt, hvad Stockholm har at byde på, og du har gåafstand til både Södermalms trendy restaurant- og shoppinggader omkring Nytorget og til turistsområdet i Gamla Stan. Metrostationen Skanstull ligger blot 50 meter fra hotellet, og på bare 4 stop er du fremme ved Stockholms hovedbanegård og Stockholm City. Fra Clarion Hotel Stockholm har du heller ikke langt til eventområdet ved Globen samt Tele2 Arena, som ligger 5 minutter væk med metroen.

Restaurant, bar eller natklub?

I Södermalm kan det helt klart være svært at vælge blandt det store udvalg af restauranter, barer og natklubber. Uanset om du er på jagt efter en kold øl på en spændende bar (Mosebacke og Södra Bar), luksuriøse cocktails (Gondolen og Himlens skybar) eller en afslappet middag med hjemlig hyggefølelse (Bistro Bananas og Hermans), finder du det her! Fortsæt natten på en eller flere af Stockholms populæreste klubber som Under Bron, Debaser Strand eller sommerklubben Trädgården.

Södermalm til fods

Selvom det er nemt at bruge kollektiv trafik i Södermalm, er det helt klart sjovest at opleve området til fods. Fang stemningen i mylderet på Nytorget eller Mariatorget eller tag en afstikker fra Götgatan og udforsk de trendy områder i SoFo ("söder om Folkungagatan”). Her er der også flere hyggelige, grønne oaser. I parkerne Tantolunden og Vitabergsparken kan du desuden tage en pause fra byens puls, nyde en picnic eller bare slappe af i græsset.

Udsigt over Stockholm

Der er ikke noget at sige til, at flere af Stockholms bedste udsigtspladser findes i Södermalm. Med sin unikke beliggenhed oppe på Katarinaberget er der flere udsigtspladser at vælge imellem. Fra Monteliusvägen, Slussen, Katarinahissen, Skinnarviksberget og Katarinavägen kan du se ud over Gamla Stan, Stockholms rådhus, Kungsholmen og hele Riddarfjärden!

Design, second hand og vintage

Det trendy Söder er lige så god til fornyelse som til at lege og eksperimentere med gamle udtryk. Det er også i Södermalm, at du finder Stockholms største udvalg af second hand-butikker og vintage. Er du her om sommeren, må du ikke gå glip af Hornstull Market, et klassisk loppemarked på Hornstull Strand. Tag en slentretur langs vandet, vælg og vrag mellem foodtrucks og shop antikviteter, kunst, vintage og meget andet!

Flere bydele i Stockholm

Gamla Stan

Kungsholmen

Stockholm City/Norrmalm

Östermalm

Læs mindre
21 hoteller i Sødermalm

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.