Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Wellington Stockholm ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Wellington

Stockholm,  Sverige

Clarion Collection Hotel Wellington ligger i hjertet af Östermalm. Her bor du på et hotel med en fantastisk beliggenhed og dejlig atmosfære. Fika og aftensmad indgår for alle gæster hver dag.

Clarion Collection® Hotel Wellington 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,0
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Wellington

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Clarion Collection Hotel Wellington er et dejligt afskærmet hotel midt i det fashionable Östermalm. Her bor du på et hotel, hvor det er skønt at trække sig tilbage efter en lang arbejdsdag eller dage med lange vandringer i Stockholms gader. Når du bor hos os indgår altid morgenmad, fika og aftensmad, hver dag. 

Beliggenhed

Hotellet ligger i hjertet af Östermalm, Stockholms mest fashionable strøg. Her bor du i gåafstand til det myldrende byliv på Stureplan med butikker, restauranter og natklubber. Du finder også Stockholms store attraktioner som Moderna Museet, Skansen og Vasamuseet lige i nærheden. Læs mere om Stockholm her.

Wellingtons ekstraetage – "Gästvåningen"

Wellingtons ekstraetage ligger i en separat bygning, nemlig i Skeppargatan 27, 140 meter fra hotellets hovedbygning. Her finder man ni værelser, hvoraf nogen vender ud mod gaden og andre mod den hyggelige baggård. Dit check-in foretages på Wellington, hvor vi også serverer aftensmaden. Morgenmad og check-out finder sted på ekstraetagen. Du finder og booker rummene i Wellingtons "Gästvåning" længst nede i oversigten over hotelrum

Aftensmad och fika indgår altid 

Vi på Clarion Collection Hotel Wellington vil gøre det enkelt for dig. Derfor serverer vi hver dag både en varm ret med salat om aftenen, og noget sødt om eftermiddagen. Som gæst indgår dette altid, når du bor hos os. Selvfølgelig dækker vi også op til en stor morgenmadsbuffet hver morgen. Læs mere og se serveringstider under Servicetilbud

Loungebar

I vores hyggelige loungebar kan du nyde dejlige drinks sammen med vores populære smørrebrød med håndrensede rejer. Loungen er kendt for sin hjemmelige atmosfære, hvilket er noget, vi synes, er hyggeligt.

Wellness-område

Måske får du lyst til at slappe af en stund i vores sauna? Hvis du bestiller tid i receptionen, kan du nyde saunaen helt for dig selv. Vi sætter gerne nogle afkølende drikke og snacks frem, hvis du ønsker det.

Elegant indretning och panoramaudsikt

Her finder du en sober og elegant atmosfære præget af moderne møbler og beroligende farver. Fra hotellets balkoner og terrasser har du en fantastisk panoramaudsigt over Stockholm.

Fra bageri til hotel

Hotellets bygning har en lang og spændende historie, som går tilbage til 1938, da bygningen blev rejst som boligbyggeri. Bygningen blev tegnet af arkitekten Ernst Grönwall og var på sin tid usædvanlig, fordi der i byggeforeskrifterne stod ”udlejning sker til enkeltpersoner og ikke til familier”. På gadeplan var der bageri, konditori, og i en periode var der også handskebutik, dér hvor receptionen nu ligger. Ejendommen blev i 1967 ombygget til hotel og fik navn efter den berømte Hertug af Wellington.

Ekstraetagens historie

For ca. 60 år siden var dette etagehus et pigehjem. Nogle år senere blev den gamle bolig omdannet til et mere enkelt hotel med bad på gangen. Op gennem årene er hotellet blevet ombygget og renoveret. Siden oktober 2014 har ”Gästvåningen” tilhørt Clarion Collection Wellington.

Kontakt

  • Storgatan 6 11451 Stockholm , Sverige

Find vej til hotellet

Med tog

Tog til Stockholm C, skift til metro eller taxi.

Med metro

Rød linje mod Ropsten eller Mörby C, stig af ved Østermalmstorg.

Fra Arlanda Lufthavn

Arlanda Express eller lufthavnsbus til Stockholm C, skift her til metro eller taxi.

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm, ring på tlf. +46 08 15 00 00.

Om Clarion Collection Hotel Wellington

Antal hotelværelser

60 værelser, 100 sengepladser

Afstand til lufthavnen

Arlanda 45 km, ca. 45 min

Afstand til Stockholm C

30 minutter til fods

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.