Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Amaranten Stockholm ,  Sverige

Clarion Hotel® Amaranten

Stockholm,  Sverige

På Clarion Hotel Amaranten møder du et livsstilshotel i storformat med spændende design inspireret af 60er-flair. Hotellet ligger i centrale Stockholm i den populære bydel Kungsholmen.

Clarion Hotel® Amaranten 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,3
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Amaranten

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vores hotel skal være et levende mødested, der pirrer din nysgerrighed og giver dig nye oplevelser. Vi ønsker at skabe nye og levende mødesteder, hvor du møder byens liv og puls inden for hotellets vægge.

Et levende mødested

Et levende mødested er ikke baseret på verdensberømte designs, stilfulde malerier eller endda den bedste musik. Et levende mødested handler om mennesker. Det er mennesker, der skaber den gode atmosfære og følelsen af, at en helt almindelig hverdagsaften kan indebære noget magisk. Det er dét, vi ønsker at viderebringe med Living Room.

Vores stue er din

Vi ønsker, at Living Room skal være et inspirerende sted, hvor du kan møde kunst, musik, design og selvfølgelig andre mennesker. Vores ambition er, at du nogle gange føler, at du hellere vil være i vores stue end hjemme i din egen.

En varm velkomst til Clarion Living Room.

Clarion loves music

Listen to our Clarion music here

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.