Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Sign Stockholm ,  Sverige

Se alle hoteller i Stockholm, Sverige
  • Lyst og velindrettet standard hotelværelse på Sign Hotel Stockholm
  • Superior dobbeltværelse kendetegnet ved de stilrene designermøbler og det gode lysindfald på Sign Hotel Stockholm

Clarion Hotel® Sign

Stockholm,  Sverige

Velkommen! Her finder du lyse hotelværelser med skandinavisk design, fleksible konferencelokaler, The Social Bar & Bistro samt Selma City Spa med opvarmet udendørspool, sauna og spabehandlinger.

Clarion Hotel® Sign 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,8
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Sign

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Clarion Hotel Sign. Har du spørgsmål i forbindelse med dit besøg? Vi håber, du finder svarene her på siden.

Hvad sker der på hotellet?

Du har vel ikke glemt at kigge på vores kalender? Her kan du følge med i alle de forskellige events under dit ophold på Clarion Hotel Sign.

Express Check In (and Out)

I vores reception findes vores Self Check-In station, hvor du hurtigt og enkelt checker ind selv. Har du ingen ekstra udgifter på værelset ved udcheckning, kan du også efterlade nøglen i vores Ecpress Checkout-boks..

Your phone is your hero!

Yes, det er sandt - du kan gøre det meste via din telefon, når du bor hos os.Du kan checke ind, åbne din værelsesdør, du kan betale dit ophold, du kan checke ud, og du kan booke dit næste ophold hos os - alt med telefonen! Men det bedste af alt er, at du kan chatte direkte med os med den! perfekt, hvis du har et spørgsmål, når du er i værelset. Det eneste, du skal gøre, er at hente Strawberry appen (for free) - magiskt!

Parkering

Under hotellet ligger en parkeringskælder, drevet af Stockholm parkering. Betaling gøres direkte i parkeringsautomaten, og parkering kan ikke forudreserveres. Pris pr. dag er cirka 425 SEK.

Bagageopbevaring

Vi tilbyder bagageopbevaring, hvor du kan få opbevaret din bagage før check-in og efter check-out.

WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster.

Kontantfrit hotel

Clarion Hotel Sign er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Vil du overraske?

Vil du overraske dit selskab eller byde på noget ekstra? Vi kan fikse lækkerier og drikkevarer til at bestille direkte til værelset - det eneste, vi har brug for, er din bestilling indne kl. 16.00 dagen inden ankomst. Køb direkt i vores webshop eller kontakt os på cl.sign@strawberry.se.

Presse, fotografering og billeder

Har du brug for materiale til en artikel? Vi har et presserum hos Mynewsdesk, hvor du kan finde højtopløste billeder til at downloade. Vi hjælper dig gerne med efterspørgsel om fotografering på hotellet, yderligere billeder og information om hotellet. Velkommen til at kontakte vores markedsafdeling på marketing.sign@strawberry.se

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Morgenmad

Mandag - fredag:  06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 11:00

Rooftop Bar

Åbent om sommeren

Selma City Spa

En spa-billet giver dig adgang til spa-området i 3 timer. Åbningstider

Åbningstider for børn under 16 år

Børn under 16 år er velkomne til at komme i spaen når de ledsages af en voksen fra åbning til kl. 13 hver dag.

Fitness

24/7

Kontakt os

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for flere oplysninger eller vil foretage en reservation. Ring på tlf. +46 8 676 98 00 eller via cl.sign@strawberry.se.

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.