Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Kista Kista ,  Sverige

Comfort Hotel® Kista

Kista,  Sverige

Et hotel med en optimal beliggenhed ved Kista Galleria, Kistamessen og metroen, som tager dig til Stockholm city på 18 minutter. Comfort Hotel Kista har 194 moderne værelser, barception, stor lounge og fitness.

Comfort Hotel® Kista 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,1
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Kista

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

En god morgenmad er et must, når man vil have en god start på dagen. Hos os får du altid serveret et friskt, enkelt og nyttigt morgenmåltid. Morgenmaden indgår altid i værelsesprisen.

Åbningstider
Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.30 - 10.30
Søndag: 07.30 - 10.30

Vores morgenmad har varierende åbningstider i sommerperioden og i weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Parkering

Under hotellet ligger en parkeringskælder, hvor vi kan parkere bilen. Siden parkeringen ikke tilhører hotellet, sker betaling direkte i parkeringskælderen via appbetaling, EasyPark eller SMSPark. Prisen for at parkere er 80-110 SEK pr. døgn.

Barception

Bar + reception = Barception

Du får her en kombination af bar, reception, indtjekning og deli. Det er det perfekte sted at møde folk, lytte til afslappende musik, finde noget at spise eller tage en drink, inden du skal videre ud i byen.

Fitnessfaciliteter

Ingen har nogensinde fortrudt en omgang træning! Besøg hotellets fitnessfaciliteter. Det holder åbent hele dagen, hver dag.

Self service station

Har du travlt? Ingen stress! I vores automater kan du selv tjekke ind, betale og tjekke ud på egen hånd – hvis du vil. Det skal være nemt at bo hos os.

Kæledyrsvenligt

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser.

Frit tilgængeligt WiFi

Hele hotellet tilbyder selvfølgelig gratis WiFi både trådløst og via kabel.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.