Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Globe, der ligger ved siden af Avicii Arena og Tele2 Arena. Vi er et af Stockholms største hoteller og kan derfor tilbyde dig det perfekte sted til konferencer og arrangementer.

Quality Hotel™ Globe 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,3
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Globe

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel Globe er en boblende mødeplads i den sydlige del af Stockholm, kun ti minutter fra Stockholms hovedbanegård. Med vores 527 rummelige værelser og 18 mødelokaler er vi Stockholms tredje største konferencehoteller.

Uovertruffen placering

Globen-området er et af Stockholms mest levende mødesteder. Vi ligger ved siden af de store arenaer Annexet, Hovet og Avicii Arena samt Tele2 Arena. Uanset om du besøger os for at deltage i en konference, skal se en koncert, skal overvære en hockeykamp, eller bare ønsker en hyggelig storbyweekend med familien, er vores personale klar til at give dig en ekstraordinær oplevelse. Her kan du læse mere om Stockholm.

Et konferencehotel med uendelige muligheder

Sammen med vores dygtige og engagerede medarbejdere hjælper vi dig med at organisere dine events og konference ned til mindste detalje. Læs mere om Quality Hotel Globes konferencekoncept her.

Familieeventyr i Stockholm

Quality Hotel Globe er et perfekt valg til en storbyferie i Stockholm med hele familien. Vi tilbyder flere rummelige værelser i forskellige designs, hvor der er plads til hele familien. I området findes også eventcentret Tolv Stockholm, hvor man kan bowle, spille billard eller synge karaoke. Tag en tur og kig på udsigten over Stockholm i Skyview. I vores Lobby har vi en Q-zone med shuffleboard, PinPoint og bordtennis.

Room for gaming

Hos Quality Hotel Globe finder du Nordens første rene Gaming Rooms i samarbejde med Telia og Gsign. Værelserne er indrettet med ergonomiske møbler, der er specielt designet til spil. Og selvfølgelig er det nyeste tekniske udstyr også tilgængeligt for den bedste oplevelse.

Suiter

Sæt guldkant på hverdagen eller overrask en du holder af! Opgradér dit ophold til en af vores suiter på 11. etage.

The Social Bar & Bistro

Velkommen til at nyde gode retter fra den klassiske bistromenu, alt sammen med en anelse overraskelse. Høj kvalitet og gode drikkevarer er også på menuen! Du finder mere information och aktuelle åbningstider her.

Lobbybaren

Vores store åbne lobby med baren som centrum er et oplagt mødested for hotellets gæster og andre besøgende. For aktuelle åbningstider se her.

Tagterrasse

Tagterrassen er kun tilgængelig til arrangementer som konferencer og private arrangementer. Interesseret i at booke? Kontakt os for mere information på e-mail: q.globe@strawberry.se

Restaurant Arena

På syvende etage finder du den populære restaurant Arena, der har udsigt lige ind i Avicii Arena. Her serverer vi vores store morgenbuffet, konferencefrokoster og særlige middage.

Eventmenu

Skal du til en koncert eller kamp? I forbindelse med en del utav eventen i Tele2 Arena, Avicii Arena, Hovet eller Annexet tilbyder vi en eventmenu i restaurant Arena på 7. etage.

Hoteluddannelse sammen med Real Gymnasiet

Vi er utrolig stolte og glade for, at vi har fået muligheden for at deltage og afvikle hoteltræning her på Quality Hotel Globe. Hotelbranchen vokser hvert år og har derfor brug for et drevet og kompetent personale, der brænder for branchen. Real Gymnasiet har sammen med Strawberry udviklet denne læreplads. Sammen med vejledere coaches eleverne mod deres karriereudbytte, hvor de er sikret et job inden for 6 måneder efter bestået gymnasieeksamen. Den perfekte indgang til en fantastisk branche i konstant udvikling.

Solenergi

Vi på Quality Hotel Globe er stolte over at have installeret et solcelleanlæg på vores tag. Anlægget på ca. 50 kW kommer til at årligt producere cirka lige så meget energi, som bruge for at oplade 550 Tesla-bilder eller til at bage 1,7 millioner kanelboller. Solcellerne er en vigtig del i vores overordnede "WeCare"-arbejde.

Hjerteligt velkommen til Quality Hotel Globe.

Kontakt

  • Arenaslingan 7 12177 Stockholm , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med metro

Tag den grønne metrolinje nr. 19 mod Hagsätra. Stå af ved Globen.

Fra lufthavnen

Tag Arlanda Express eller lufthavnsbussen til Stockholm C. Skift til metro.

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Stockholm, ring på tlf. +46 08 15 00 00.

Om Quality Hotel Globe

Antal hotelværelser

527 værelser

Antal handicapvenlige værelser

12 værelser

Konferencelokaler

18 lokaler, max. 1400 deltagere

Afstand til lufthavn

Arlanda Lufthavn: 41 km, ca. 45-60 minutter
Bromma Stockholm Lufthavn: 15 km, ca. 30-40 minutter

Afstand til offentlig transport

Globen metrostation: 700 meter, 5 minutters gang fra hotellet
Stockholm Centralstation: 5 km. Tag SJ-togene, Arlanda Express eller lufthavnstogene.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.