Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Globe Stockholm ,  Sverige

Se alle hoteller i Stockholm, Sverige

Quality Hotel™ Globe

Stockholm,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Globe, der ligger ved siden af Avicii Arena og Tele2 Arena. Vi er et af Stockholms største hoteller og kan derfor tilbyde dig det perfekte sted til konferencer og arrangementer.

Quality Hotel™ Globe 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,7
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Globe

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2026

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2026.

Vi ses snart på Quality Hotel Globe. Har du spørgsmål til dit ophold? Vi håber, at du finder svaret her på siden.

Ting, du kan lave under dit ophold

Hotellet ligger væg til væg med Globen Shopping Center, hvor du finder mere end 60 butikker under ét tag. Benyt lejligheden til at opleve udsigten over Stockholm fra Globens tagryg med Skyview. Hovedattraktionen er naturligvis alle de forskellige arrangementer på spillesteder i området.

Parkering

Quality Hotel Globe har en lille privat udendørs parkeringsplads bag hotellet (SEK 195/dag). Som gæst på hotellet kan du forudbestille et sted ved at kontakte os via e-mail eller telefon. Hvis dette er fuldt booket, kan du som gæst nemt parkere mod et gebyr i Tele2 Arenagaraget, som ligger overfor hotellets hovedindgang, alternativt i Globen Shopping, næste dør til hotellet. Ved brug af hotellets parkeringsplads betales gebyret ved indtjekningen. Parkeringsgebyr betales på stedet i Tele2 Arenagaraget og i Globen Shopping via betalingsterminal eller app.

Kontantfrit hotel

Quality Hotel Globe er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Opgrader dit ophold

Hvorfor ikke forkæle dig med dit ophold gennem en værelsesopgradering, privat sauna eller en af ​​vores valgfri pakker på værelset ved ankomsten? Kontakt os via e-mail/telefon for mere info og priser, så hjælper vi dig med at forgylde dit ophold lidt ekstra.

Træningscenter

Som hotelgæst har du adgang til det døgnåbne fitnesscenter, der ligger på 2. sal ved siden af ​​lobbyområdet.

WIFI

Trådløs forbindelse er tilgængelig overalt i huset, uanset om du er på hotelværelset, på en konference eller i en af ​​vores restauranter. Selvfølgelig er det gratis, tilslut let via det åbne netværk Qualityguest.

Vaskeservice

Tøjvask er tilgængelig på hotellet. Efterlad dit vasketøj i receptionen inden kl. 09.00, og du modtager den igen samme dag efter kl. 17.00, mandag - fredag. Priser og vasketøjspose findes på værelset.

Lounge 24

Bag receptionen er Lounge 24, hvor vi har de fleste ting, du har brug for! Kaffe, læskedrikke, chips, slik og andre godbidder. Forskellige hygiejneartikler og andre ting, du har glemt på turen, kan købes i receptionen.

Express checkout

Træt af at stå i kø, når det er tid til at tjekke ud af hotellet? Hvis du tilmelder dig Express Checkout ved ankomsten, kan du let efterlade din nøgle i vores Express Checkout-boks, når det er tid til at forlade hotellet. Og du - der er bestemt ingen kø.

Bagageopbevaring

Vi har et lokale til opbevaring af bagage før check-on og efter check-out.

Glemte sager

Glemte du noget, da du forlod hotellet? Kontakt vores reception, så gør vi alt for at finde dine ting, så I kan blive forenet.

Check-in & Check-out

Check-in fra kl. 16.00
Check-out senest kl. 12.00

Sen check-out eller tidlig check-in kan tilkøbes, hvis der er ledige værelser.

Morgenmad

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:30 - 10:30

Opholder du dig ikke på hotellet?

Velkommen til morgenmad, 195 SEK pr. person (afhængig af tilgængelighed).

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.2.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.