Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Yasuragi Saltsjö-Boo ,  Sverige

Yasuragi

Saltsjö-Boo,  Sverige

Yasuragi er en fredfuld oase, blot 20 minutter fra Stockholm, hvor du kan nyde et japansk bad, behandlinger, fire unikke restauranter. Du får kort sagt en helhedsoplevelse i et miljø, der giver dig det bedste fra Japan.

Yasuragi 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,1
af 10
Vurdering for Yasuragi

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

  • Mad, der bliver flamberet på Yasuragi, Nordic Choice Hotels

Mad til alle sanser. Vi har fire forskellige restauranter på Yasuragi samt en cocktailbar med tagterrasse og udsigt over Stockholms skærgård.

RESTAURANT 3. ETAGE

I vores spisesale Hasu og Minamo serverer vi mad inspireret af det moderne japanske køkken. Her kombineres tydelige smage med japanske teknikker i et skønt udtryk. 

TEPPANYAKI KIRI RESTAURANT

I det japanske køkken er den visuelle oplevelse lige så vigtig som smagen. I Teppanyaki Restaurant har hvert bord sin egen kok, som tilbereder maden foran gæsten på en kogeplade. De japanske og lokale svenske råvarer giver en unik madoplevelse. Her serverer vi en færdigkombineret dagens menu med inspiration fra Japan og vores omgivelser. 

IZAKAYA NAGI

Opdag en verden af smage i Izakaya Nagi 凪. I forbindelse med det japanske bad finder du her et madkoncept, som byder på noget for enhver smag. Vælg mellem et udvalg af varme og kolde retter samt lækre søde sager. Selvfølgelig alt sammen med inspiration fra det japanske køkken. Her kan du spise din frokost eller middag, hvis du vælger en pakke med netop Izakaya Nagi som middagstilbud. Vælg dine smage og tiden, når du vil nyde.

SUSHI BAR NAMIYAMA

Nyd rigtig fin sushi i vores Sushi Bar Namiyama 波山. I forbindelse med det japanske bad ligger denne unikke perle, hvor du kan slå dig ned mellem bad og aktiviteter for at nyde eksklusiv sushi og en japansk øl eller et glas champagne. Nærheden til det japanske bad gør, at du kan smutte ind for en bid mad, uden at du behøver forlade den afslappende atmosfære.

COCKTAILBAR

Her serverer vi klassiske cocktails, mocktails og økologiske vine på glas samt spændende øl fra hele verden. Slap af med et glas champagne eller en japansk øl på vores tagterrasse, mens du nyder den milelange udsigt over Stockholms indløb.

Pålædning

I vores restauranter er du velkommen til at bære din yukata (japansk bomuldskåbe), som er en del af den japanske tradition i en Ryokan (en traditionel kro i Japan). 

Bestil bord

Du er velkommen til at kontakte os for nærmere information og bordbestilling på telefon +46 8 747 61 00 eller via info@yasuragi.se.

Åbningstider

Morgenmad 

Alle ugens dage: Kl. 07.30 - 10.30

Frokost

Alle ugens dage: Kl. 13.00 - 14.00

Middag

Alle ugens dage: Kl. 18.00 - 23.00

Middag - Teppanyaki

Torsdag - søndag

Det japanske bad

Alle ugens dage: Kl. 06.00 - 23.00

Butik Kimochi

Mandag - fredag: Kl. 08.30 - 18.00
Lørdag - søndag: Kl. 08.30 - 17.30
Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.