Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Clarion Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Clarion Hotel Sundsvall er et nyt, spektakulært, moderne og elegant designet destinationshotel lige ved siden af Selångersån midt i Sundsvalls smukke bymidte. En unik mødeplads med stort fokus på design, mad drikkevarer, spa, møder og stemning.

Clarion Hotel® Sundsvall 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,1
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Sundsvall

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Varmt velkommen til Clarion Hotel Sundsvall - et enestående hotel med tagbar, restaurant, spa, træningslokale og store konferencemuligheder. Og endelig er lige præcis du snart her.

Tag et kig inde i hotellet med vores 360 graders panoramabilleder.

Sundsvalls nye mødested

Med en spektakulær tagbar, restaurant, internationalt spa med blandt andet tagpool, et vibrerende Living Room og en fleksibel konferenceafdeling, er Clarion Hotel Sundsvall meget mere end bare et hotel. Et mødested for alle, uanset om du skal overnatte, spise noget lækkert, gå på spa, drikke drinks med venner eller arrangere et stort event.  

Clarion Living Room - Sundsvalls opholdsstue

I vores designede Living Room kan du nyde fuldt ud med en kop varm kaffe, og lade dig inspirere af alle mennesker, der går forbi, nyde god gastronomi og skønne drikkevarer fra vores restauranter og barer, samt være en naturlig del af livet på hotellet.

Vi serverer dagens frokost i Living Room på hverdage kl. 11.30 - 13.30. Ugens frokostmenu lægges op på vores Instagram hver mandag. Ved større frokostselskaber beder vi dig bestille bord på forhånd, så vi kan sikre, at I alle får plads i restauranten på ønsket tid. Book via reservations.cl.sundsvall@strawberry.se.

Skybar, tagterrasse og moderne brasserie 

Er du nysgerrig på europæiske smage i et spændende møde med de fineste råvarer fra Norden? Højt oppe på hotellet kan du nyde gastronomiske smagsoplevelser i kombination med en smuk udsigt fra vores brasserie NÒR Sundsvall. Her finder du også vores unikke skybar og dens enorme tagterrasse med storslået panoramaudsigt over byen og Selångersån.

Elements Spa Sundsvall - Roof Top SPA oppe på taget! 

På hotellets øverste etage finder du Elements Spa Sundsvall, et topmoderne SPA som vækker alle sinder for at få dig i rigtig stemning. Her finder du en opvarmet tagpool med en slående udsigt over Sundsvall, samt sauna og dampbad. I weekenderne får vi pulsen op med en pool club på taget. Forskellige dage, forskellige tider, forskellige setups - men altid med en fantastisk oplevelse som fællesnævner. Vælg din vibe for dagen og book dit besøg derefter.

Book behandling og spaentré på Elements Spa Sundsvall.
Book spapakke med overnatning, spaentré, spagave og hotelmorgenmad.

Unikt design med inspiration fra Sundsvall, New York og Tokyo

Efter den store Sundsvallbrand i år 1888, som efterlod byen i ruiner og anses den største brand i Sveriges historie, blev centrale Sundsvall bygget op igen. Denne gang i sten. Derfor kaldes Sundsvalls bymidte for Stenstaden. Den historiske begivenhed og Medelpads smukke landskabssten Alnöit ligger til grund for hotellets ydre udformning. Interiøret henter inspiration fra verdensmetropoler som New York og Tokyo. Mødes mellem det lokale og det globale skaber sammen en effektfuld atmosfære, som opleves allerbedst her.

Contact

  • Skepparegatan 9 852 34 Sundsvall , Sverige

Mere information

Om Clarion Hotel Sundsvall

Antal hotelværelser

270 værelser

Antal konferencelokaler

9 mødelokaler og 1 banketsal

Afstand til centrale Sundsvall

300 meter

Afstand til offentlig transport

250 meter til busstoppested Navet

Afstand til lufthavn

23 km, ca. 20 minutter med bil til Sundsvall Timrå Airport

Find vej til hotellet

Offentlig transport

Tog til Sundsvall C, bus til stoppested Navet.

Til/fra lufthavn

23 km, ca. 20 minutter med bil til Sundsvall Timrå Airport.

Taxi

Vi anbefaler Taxi Sundsvall, tlf. +46 60 19 90 00

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.