Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Comfort Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Velkommen til Comfort Hotel Sundsvall, beliggende centrat i Sundsvall. Føl dig hjemme i vores nyrenoverede hotelværelser. Hotellet er perfekt til dig, der rejser alene, som par, med familien eller sportsholdet.

Check ind på Comfort Hotel Sundsvall. Føl dig hjemme i et af vores 203 hotelværelser, og sov vidunderligt i vores Jensen-senge. 110 hotelværelser er blevet renoveret for nylig, og flere af værelserne har udsigt over havet og Sundsvallsbroen. Den bedste måde at starte dagen på er med vores morgenmadsbuffet, hvor du finder alt, hvad du har brug for, inden du begiver dig ud på eventyr i byen. Hotellet er perfekt til dig, der rejser alene, som par, med familien eller sportsholdet.

Træning under opholdet?

Hvis du vil træne under dit ophold, kan du gøre det gratis i Energikällans fitnesscenter på hotellet. For dig, der foretrækker frisk luft, er der ikke langt til skønne naturområder. Vores yngste gæster vil sætte pris på et besøg i eventyrbadet Himlabadet.

Konference

Hotellet er også velegnet til både store og mindre konferencer. I har mulighed for at spise frokost eller slutte dagen af i vores populære restaurant.

Ideel beliggenhed i det centrale Sundsvall

Rejser du med børn? Perfekt! Comfort Hotel Sundsvall er nemlig et fantastisk udgangspunkt for at besøge eventyrbadet Himlabadet eller udforske friluftsområdet Norra Berget.
Himlabadet er kåret som Sveriges bedste eventyrbad med flere forskellige vandrutsjebaner, klatrevæg med forskellige sværhedsgrader, boblebad, vandpiste, surfstream og meget mere, og både store og små vil med sikkerhed have det sjovt jer. Himlabadet ligger kun 5-10 minutter i bil fra hotellet.
Derudover er en af regionens mest besøgte attraktioner Norra Berget, som du finder 10 minutters kørsel fra hotellet. Her kombineres natur og kulturhistorie med legepladser, butikker og restauranter, hvilket gør det til et fantastisk sted for alle aldre.

Du kan klatre op i det 22 meter høje udsigtstårn (populært kaldet Ispinden) for at nyde en fantastisk udsigt over Sundsvall og bugten, besøge Søfarts- og Håndværksmuseet eller tjekke hvilke dyr, der holder til på bjerget. Måske kan du endda klappe et lam, mens du er der.

Kontakt

  • Strandgatan 10 852 31 Sundsvall , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Offentlig trafik

Du finder et busstoppested 200 meter fra hotellet, og Sundsvall Centralstation ligger kun 400 meter fra hotellet, hvorfra du kan tage bussen direkte til Sundsvall (og derfra en bus direkte til Sundsvall Timrå Lufthavn).

Afstand til lufthavn

22 km og ca. 20 minutters kørsel. 

Taxi

Taxi Kurir Sundsvall, +46 60 15 00 00

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.