Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Quality Hotel™ Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Sundsvall, som tilbyder perfekt beliggenhed for møder, underholdning og oplevelser og gåafstand til shopping i Stenstan. Her ligger den populære restaurant q.bar og nærmeste nabo er Bio Drakstaden. Garage findes i kælderen.

Quality Hotel™ Sundsvall 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,6
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Sundsvall

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel Sundsvall er ikke bare et hotel, som lægger stor vægt på konferencer. Vi vil også gerne være et naturligt valg til stedet, hvor du afholder dine festlige lejligheder. Med fleksible lokaler samt lækker mad og drikke vil vi gøre dit besøg hos os til en helt speciel oplevelse.

Morgenmad

Morgenmad er et vigtigt måltid. Det skal være solidt, opkvikkende og lækkert. Vi er stolte af vores morgenmadsbuffet, hvor vi udbyder et stort udvalg af økologiske produkter.

Lobbybaren q.bar

Lobbybaren q.bar er hotellets uformelle og naturlige mødested. Det er det perfekte sted at varme op før biografen eller slappe af efter arbejdet, konferencen eller en shoppingtur. Baren har en skøn og afslappet atmosfære med både barmenu og à la carte.Quality Hotel tilhører hotelkæden Strawberry - en hotelkæde, som værner om miljø og bæredygtighed gældende de produkter, vi bruger. Nærproduceret er vigtigt. Vi bruger dagligt frugt, grøntsager, urter, brød samt flere andre produkter, der er økologiske og/eller kravmærkede. Når det er sæson for det, køber vi grøntsager, rodfrugter og frugt, der er nærproducerede. Op mod 100% af al fisk og skaldyr, som vi køber, er MSC- og ASC-mærket. Vi sørger for at undgå rødlistede fisk (fisk, der kommer fra en truet bestand eller er opdrættet under standard forhold). 

Dagens frokost

I Aveny downstairs på stueplan (indgang Aveny), serverer vi dagens frokost på hverdage.

Klubber på scen Aveny

Club Deströyer og Runt 50 er to klubber på scen Aveny, der giver os mulighed for at tilbyde byens bredeste vifte af underholdning! Læs mere i vores eventkalender her.

Leder du efter et festlokale?

Fest i hverdagen og i weekenden, privat eller med firmaet, stort eller småt. Vi hjælper dig med at skabe en god stemning samt med at kreere den helt rigtige menu, og vi sørger naturligvis for underholdning til lejligheden. Vi hjælper hellere end gerne med at hjælpe dig med at booke den perfekte underholdning eller andre aktiviteter. Brug vores erfaring og mange samarbejdspartnere inden for underholdning.

Vores madsale/restaurantlokaler

Med de to foldevægge åbne kan vi rumme mere end 600 middagsgæster. Er de lukket i, fungerer det fint med 100. Her er to faste scener og en stor bar.

Scen Aveny downstairs og Rockbaren

Scen Aveny downstairs i stueetagen er perfekt til at mingle og til buffeter. Her er der plads til ca. 150 personer. Rockbaren, som ligger i forlængelse af scen Aveny downstairs, kan rumme op til 40 personer. Læg mærke til de små rockdetaljer i indretningen. Holder I konference? Hvorfor så ikke booke jeres egen troubadour eller organisere en musikquiz i et af disse steder?

Bestil bord

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og booking på tlf. +46 60 16 00 88 eller +46 60 16 00 80.

Morgenmad

Mandag: 06.00 - 09.30
Tirsdag: 06.00 - 09.30
Onsdag: 06.00 - 09.30
Torsdag: 06.00 - 09.30
Fredag: 06.00 - 09.30
Lørdag: 07.30 - 10.30
Søndag: 07.30 - 10.30

Dagens frokost på q.bar

Mandag: 11.00 - 13.00
Tirsdag: 11.00 - 13.00
Onsdag: 11.00 - 13.00
Torsdag: 11.00 - 13.00
Fredag: 11.00 - 13.00
Lørdag: -
Søndag: -

q.bar

Mandag - torsdag: 17.00-23.00
Fredag - lørdag: 16.00-24.00
Søndag: Lukket

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.