Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Sundsvall Sundsvall ,  Sverige

Quality Hotel™ Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Velkommen til Quality Hotel Sundsvall, som tilbyder perfekt beliggenhed for møder, underholdning og oplevelser og gåafstand til shopping i Stenstan. Her ligger den populære restaurant q.bar og nærmeste nabo er Bio Drakstaden. Garage findes i kælderen.

Quality Hotel™ Sundsvall 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,2
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Sundsvall

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Hos Quality Hotel Sundsvall er der noget for alle. Med et 3000 m² stort konferenceområde samt hyggelige og moderne restauranter er faciliteterne nogle af de mest gennemførte i Sundsvall.

Fokus på konferencer

konferenceetagen er der 17 konference- og gruppelokaler. Herudover kan vi også byde på Filmstadens otte saloner og rummelige foyer i dagtimerne, hvilket er perfekt til forelæsninger og seminarer. Filmstaden ligger på gadeplan i samme bygning.

Avenys restauranter

Fra festlokale til koncertsal og jazzklub. Scen Aveny har Sundvalls bredeste vifte af underholdningstilbud. Via vores restaurantlokaler på to etager tilbyder vi mange muligheder for, at du kan slå dig løs, men du kan også bare vælge at sidde ned, slappe af og hygge over en bid mad og få noget at drikke.

Sundsvall - når du har fri

Quality Hotel Sundsvall ligger et par minutters gang fra Sundvalls flotte Stenstan med alt, hvad du kan tænke dig inden for shopping og services. Avenys restauranter og Filmstaden byder på en masse fornøjelser, men hvis du vil prøve noget andet, anbefaler vi dig vandlandet Himlabadet og Casino Cosmopol. Om sommeren er der mange smukke strande langs Sundvalls kyst, og om vinteren er der mulighed for at prøve både langrend- og slalom.

Parkering

Der er parkeringspladser og opvarmet parkeringskælder i direkte tilslutning til hotellet. DU kan tage elevatoren direkte op til hotelreceptionen, konferenceetagen eller hoteletagerne. Prisen for en plads i parkeringskælderen er 180 SEK/døgn, og kan betales sammen med hotelregningen. Pladserne kan ikke reserveres på forhånd, kun ved ankomst.

Kontakt

  • Esplanaden 29, Box 746 852 36 Sundsvall , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog

Tag toget til Sundsvall C.

Med bus

Tag en bus til stoppestedet Navet.

Om Quality Hotel Sundsvall

Antal hotelværelser

201 lokaler, 429 senge

Antal konferencelokaler

25 lokaler, plads til 1433 deltagere

Afstand til lufthavn

Sundsvall Timrå Lufthavn: 23 km, ca. 20 minutter i bil

Afstand til offentlig transport

Sundsvall C: Ca. 500 meter
Busstation Navet: 500 meter. Herfra går der både lokal- og fjernbusser.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.