Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Selma Spa+ Sunne ,  Sverige

Selma Spa+

Sunne,  Sverige

Velkommen til Selma Spa i Sunne! Vi tilbyder afkobling, spabehandlinger, god mad og drikkevarer - alt grundet i omsorg og ansvar for vores planet og alle os, der bor her.

Selma Spa+ 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,7
af 10
Vurdering for Selma Spa+

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Træn inde eller ude, i vådt eller tørt, hårdt eller roligt. Vi har et stort udvalg af holdtræning, fitnessfaciliteter og en fantastisk natur at træne og blive inspireret i.

Fitnessfaciliteter og træningsrunder

På Selma Spa har du alle muligheder for at finde en træningsform, som passer til netop dig. I vores fitnesslokaler finder du således både maskiner og håndvægte. Hver dag afholder vi ca. otte instruktørledede træningsomgange med puls, balance og adrenalin. Se skema og book en runde her.

Træn udenfor

Et stenkast fra hovedindgangen finder du fantastiske motionsruter til gåture, stavgang, løb og skiløb om vinteren. Her er også mountainbikespor, og er du vild med asfalt, er landevejscykling i Sunne et fantastisk tilbud.

Adgang til spa

Uanset om du er her som overnattende gæst eller har booket dagspa, har du fri adgang til både fitness- og spaområdet. Husk at tage en dukkert i en af vores pools eller und dig selv et øjeblik i saunaen efter en træningsrunde.

Aldersgrænse

Bemærk, at når der ikke er familietid, er aldersgrænsen 16 år i hele spa- og træningsafdelingen samt i vores pools, døgnet rundt.

Åbningstider

Alle ugens dage: 06.00 - 22.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Book personlig træning

Du er velkommen til at booke personlig træning eller kostrådgivning på tlf. +46 56 51 66 10 eller via reservation@selmaspa.se.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.