Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Uman Umeå ,  Sverige

Se alle hoteller i Umeå, Sverige
  • Lobby med reception og siddegruppe hos Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Lobby indgang med grønne planter hos Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Lounge med siddegrupper og ildsted hos Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Restaurant og bar med drinkmenu hos Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Restaurant siddegruppe med menu og lamper hos Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Oversigt Standard dobbeltrum med dobbeltseng og skrivebord hos Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Superior dobbeltseng med badekåber hos Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Suite selskabsdel med lænestol og sofa hos Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Suite dobbeltværelse med dobbeltseng hos Clarion Collection Hotel Uman Umeå
  • Suite dobbeltværelse med dobbeltseng og skrivebord hos Clarion Collection Hotel Uman Umeå

Clarion Collection® Hotel Uman

Umeå,  Sverige

Clarion Collection Hotel Uman er en unik hotelperle i det centrale Umeå. Hos os bor du lige ved den smukke Umeå-elv, og blot et minut væk finder du gågadens butikker. Morgenmad og aftensmad er altid inkluderet som en del af din hotelpakke.

Clarion Collection® Hotel Uman 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,9
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Uman

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4,5
633 anmeldelser
4
Værdi
4,5
Søvnkvalitet
5
Sted
4,5
Service
4,5
Renlighed
4,5
Værelser
5

Hyggeligt hotel

30. august 2023, Holstebro, Danmark, Danes55

Havde en lille ferie i Umeå og valget faldt på dette hyggelige Hotel. Ligger meget centralt i Umeå, blot et par hundrede meter til den centrale busstation Vasaplan og få skridt ned til elven. Ikke lan…

Havde en lille ferie i Umeå og valget faldt på dette hyggelige Hotel. Ligger meget centralt i Umeå, blot et par hundrede meter til den centrale busstation Vasaplan og få skridt ned til elven. Ikke langt til diverse spise steder. Hotellet er i gul malet træ på fronten og ser rigtig svensk og hyggeligt ud. Modtaget med et smil og fine info om vort ophold og hvilke muligheder der var på hotellet. Ved ankomsten blev vi budt på varme vafler og kaffe, man bager dem selv, super lækkert. Fik et godt værelse der vendte mod en p plads og blik på Stadskyrkan, kan anbefales da nogle værelser vender mod gaden og der kan på visse tider af døgnet være trafik. Fint værelse med alt der var behov for, rigtig gode senge og et nyt stort badeværelse som fungerede fint. Om aftenen byder Hotellet på Kvälsmat, suppe, fine salater, brød+smør og en varmret i buffet, var lækkert de dage vi var der. Efter en god nattesøvn var der morgenmad fra kl. 06.30 på hverdage. Her var alt i varmt og koldt og der var hele tiden fyldt op, yoghurt, mysli, pålæg, ost, grønt , æg, røræg, bacon, pølser og ja noget for en hver. Ved indtjekning blev vi spurgt om vi omkring mad havde nogle allergier osv., så skulle vi bare give besked. Vi havde en dejlig ferie i Umeå som er en dejlig by som tilbyder så meget og opholdet blev ikke mindst en succes på grund af vort dejlige hotel, et super personale som var smilende og meget serviceminded. Vi kan give stedet de bedste anbefalinger og kommer gerne igen.
Læs mere
5

Virkelig hyggeligt hotel i klassisk svensk stil

31. januar 2016, Havdrup, Danmark, Flemming F

Et superlækkert hotel, beliggende i et klassisk svensk træhus, rimeligt centralt i Umeå. Rigtigt gode værelser, pænt og rent, sød og rar betjening og dejligt stille område. Kan så absolut anbefales ti…

Et superlækkert hotel, beliggende i et klassisk svensk træhus, rimeligt centralt i Umeå. Rigtigt gode værelser, pænt og rent, sød og rar betjening og dejligt stille område. Kan så absolut anbefales til alle typer af rejsende, forretningsfolk, børnefamilier, ægte/kærestepar etc. Hotellet har en fin buffet om aftenen og en rigtigt fin morgenbuffet.
Læs mere
5

Umeås hyggeligste hotel

10. marts 2015, San Clemente, Californien, Anni S

Dette hotel er min favorit i Umeå. Hvad mere kan jeg sige ??? Det er hyggeligt, og personalet er meget venligt. Desuden ligger hotellet centralt, og der indgår aftensmad i prisen. Derudover kan man se…

Dette hotel er min favorit i Umeå. Hvad mere kan jeg sige ??? Det er hyggeligt, og personalet er meget venligt. Desuden ligger hotellet centralt, og der indgår aftensmad i prisen. Derudover kan man selv lave vafler om eftermiddagen i restauranten <3
Læs mere
4

Charmigt hotell i Umeå centrum

18. maj 2024, Västerås, Sverige, Carl-Henrik K

Ett charmigt hotell nära Rådhustorget i Umeå. Trevlig och serviceinriktad personal. Bra och välstädat rum. Rikligt utbud på frukostbordet -- fläskfria alternativ (kyckling och kalkon). Enda minus var…

Ett charmigt hotell nära Rådhustorget i Umeå. Trevlig och serviceinriktad personal. Bra och välstädat rum. Rikligt utbud på frukostbordet -- fläskfria alternativ (kyckling och kalkon). Enda minus var kvällsmaten, där fläskkött erbjöds -- vilket vi inte kan äta.
Læs mere
4

Umeås mysigaste?

7. maj 2024, Orebro, Sverige, soa483

Bodde här på Uman senast i januari, en natt, och det har nog blivit en favorit i Umeå utan att ha provat alla hotell. Det kanske inte är det finaste hotellet men det är gemytligt och personalen är und…

Bodde här på Uman senast i januari, en natt, och det har nog blivit en favorit i Umeå utan att ha provat alla hotell. Det kanske inte är det finaste hotellet men det är gemytligt och personalen är underbar. Godkänd frukost och middag. Något mjuka sängar för min smak. Våfflor till eftermiddagsfika varje dag - vilken grej! Min kollega som checkat ut och väntade på sitt flyg fick ta av fikat även om hon inte skulle bo där kommande natt. Kommer försöka bo här varje gång jag är i Umeå. Kändes lite konstigt att denna gång bo i ett rum anpassat för rörelsehindrade, kanske var det fullbokat, men fick iallafall ett stort rum. Det blev dock lätt skräpigt i rummet när det var snö och grus ute, fattar att det är svårt att underhålla men en golvmatta hade inte skadat i hallen.
Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.