Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Umeå Umeå ,  Sverige

Se alle hoteller i Umeå, Sverige

Clarion Hotel® Umeå

Umeå,  Sverige

Clarion Hotel® Umeå er Umeås nye opholdsstue! Her kan du slappe af på terrassen med udsigt over Umeälven. Du kan nyde et bedre måltid i brasserie NÒR, tage en drink i skybar, slappe af i Elements Spa, eller holde din næste konference. Velkommen!

Clarion Hotel® Umeå 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,9
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Umeå

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Clarion Hotel Umeå. Her har vi samlet svarene på spørgsmål, som vi plejer at få fra vores gæster. Er der noget andet, du undrer dig over, er du altid velkommen til at kontakte os.

Jeg kommer i bil. Er der parkering på hotellet?

Hotellet har ikke egen parkering, men vi anbefaler Parketten parkering, som ligger lige i nærheden.

Kan I passe min bagage før indcheckning og efter udcheckning?

Ja, vi har et bagagerum, hvor du kan have dine ting.

Har I gratis WiFi?

Yes!

Mangler du noget?

Fik du ikke det hele med, da du pakkede? Bare rolig - vi har det meste i receptionen: tandbørste, tandpasta, barberskraber, barberskum, shampoo, balsam, hudlotion, skosværte og sygrej. Mangler du noget, vi ikke har på lager? Vi hjælper dig gerne med at købe det.

Handicapvenlige værelser

Vi tilbyder naturligvis hotelværelser, der er tilpasset personer med handicap. Disse værelser er designet til at være tilgængelige for kørestolsbrugere samt for høre- og synshandicappede gæster. Kontakt os for mere information på cl.umea@strawberry.se eller +46 (0)90 206 40 40.

Bestil bord på forhånd på den populære restaurant NÒR

Du finder vores tagrestaurant NÒR med tilhørende terrasse på toppen af hotellet. Bestil et bord her.

Elements SPA

Vil du vide mere om Elements SPA på 13. etage, kan du finde al information, du har brug for, på vores hjemmeside: Elements SPA

Opgradér dit ophold

Leder du efter et ekstraordinært hotelværelse? Vil du overraske en, du holder af, med luksuriøs chokolade, blomster, bobler eller bare et pænere værelse? Kontakt os, så fortæller vi mere og hjælper dig med at booke dit drømmeophold! cl.umea@strawberry.se eller +46 (0)90 206 40 40

Hvad sker der på hotellet?      

Hold øje med vores sociale medier eller besøg vores Linktree, hvor vi deler information om tilbud og kommende arrangementer.
Linktree: clarionumea
Instagram: clarionumea 
Facebook: clarionumea

Presse og billeder

Har du brug for materiale til en artikel? Vi hjælper dig gerne med yderligere billeder og præcise oplysninger. Du er velkommen til at kontakte edvin.eklund@strawberry.se

Kontantfrit hotel

Clarion Hotel Umeå er et kontantfrit hotel. For os, som arbejder på hotellet, indebærer det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri, modvirker kriminelle handlinger og giver personalet mere tid til vores gæster. For vores gæster og besøgere indebærer det tryghed gennem en hurtig og sikker btaling. Vi tager imod alla sædvanlige betalings- og kreditkort. Tag gerne kontakt, hvis du har nogle spørgsmål.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 11.00

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.