Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Umeå City Umeå ,  Sverige

Comfort Hotel® Umeå City

Umeå,  Sverige

Velkommen til nye Comfort Hotel Umeå City! Det bliver vores andet Comfort Hotel i Umeå. Comfort Hotel Umeå City tilbyder 131 prisvenlige værelser og en skøn lobby. Det er et moderne hotel midt i det centrale Umeå ved den flotte Umeelv.

Comfort Hotel® Umeå City 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,2
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Umeå City

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Umeå City! Det er Umeås nye, moderne og måske mest centralt beliggende hotel midt på Storgatan. Du finder shopping og restauranter kun et minut væk, samtidig med at den flotte Umeelv ligger lige ved hotellet. Her bydes der på et skønt lobbyområde med bar og frit tilgængeligt WiFi. Morgenmad er selvfølgelig altid inkluderet i værelsesprisen.

Midt i Umeå

Hotellet ligger på Storgatan 47B, midt i det centrale Umeå. 800 meter fra Umeås hovedbanegård og 2,5 km fra Umeå Universitet. Tæt på shopping, restauranter og forlystelser, men også på Umeelven.

Moderne og smidigt hotel

Comfort Hotel Umeå City er et urbant og effektivt hotel, der passer perfekt til rejsende, som vil bo centralt, moderne og enkelt til en fornuftig pris! På hotellet finder du alle tænkelige faciliteter, blandt andet fitness, sauna, vaskerum og en kombineret bar og reception.

Barception

Vi giver dig det, du vil have, men dropper alt det overflødige. Vi har ingen minibar eller roomservice, men vi har til gengæld en barception i vores lobby. En barception er en kombination af bar og reception. Her kan du gøre det hele. Du kan f.eks. klare check-in og check-out, købe noget godt at spise, nyde en kop kaffe eller en drink samt møde nye mennesker eller arbejde.

Frit tilgængeligt fitnessrum

På hotellet finder du et fitnessrum med løbebånd og træningscykel samt sauna, og det er frit tilgængeligt for alle hotelgæster. 

Kontakt

  • Storgatan 47B 903 26 Umeå , Sverige

Mere information

Om Comfort Hotel Umeå City

Antal hotelværelser

131 værelser, 306 sengepladser

Afstand til lufthavn

5 km til Umeå Airport, ca. 10 minutter i bil.

Afstand lokaltrafik 

Busstoppested: Renmarkstorget, ca. 200 meter.
Busstation: Umeå Busstation, ca. 800 meter.
Togstation: Umeå Centralstation, ca. 800 meter.

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.