Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Umeå

Velkommen til Umeå – Birketræernes by! I denne kulturrige perle ligger mulighederne tæt. Alle våra fyra hotell är beliggende centralt i den aktive by!

Mange spændende valgmuligheder

I Umeå er dine muligheder mange. Centralt på Storgatan finder du to af vores hoteller - Comfort Hotel Umeå City og Clarion Collection Hotel Uman. Comfort Hotel Umeå City ligger meget centralt og er et godt valg for dig som vil rejse moderne, enkelt og prisvenligt. Et stenkast derfra på samme gade, ved siden af Umeälven, finder du Clarion Collection Hotel Uman. Et smukt hotel med stort servicekatalog for den som søger komfort på rejsen. Bare to gader derfra ligger Comfort Hotel WinnSkolgatan. Dette smagfulde og m oderne hotel er et perfekt alternativ for dig som sætter pris på design, og som godt kan lide at bo der, hvor der virkelig sker noget. Hotellet ligger ovenpå det nybyggede shoppinggalleri Utopia. .

En perfekt kontrast af nyt, gammelt, stort og småt

Selvom Umeå ikke er en af Sveriges største byer, er den i virkelig et kulturcentrum. Her opstår et perfekt møde mellem storhed og spænding, mellem stilfærdighed og charme. Byen er kendt for sine mange museer, festivaler og boblende byliv. Umeå har også længe været en af Sveriges mest populære studenterbyer – det er i Umeå det sker. Uanset hvilket af vores hoteller du vælger, kommer du til at være i gåafstand til alt det gode som Umeå har at byde på.

Konference, møder og lokaler i Umeå

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Umeå? Du finder tilbud her.

Nærliggende destinationer

Skellefteå

Læs mindre
5 hoteller i Umeå

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.