Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Umeå Sverige

2 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møde- og konferencelokaler i det centrale Umeå

Skal du holde møde, konference eller fest i Umeå? På det centralt beliggende Clarion Collection® Hotel Uman kan vi klare det meste, hvad end du har brug for det perfekte lokale, noget godt at spise og drikke eller et sted at sove.

Vores konferencelokaler passer fremragende til bestyrelsesmødet og kickoff og også til større arrangementer og events. Pauser med snacks og opkvikkende kaffe er et must til konferencen, og vi hjælper gerne med at arrange frokoster og middage. Norrlands karakteristiske smag finder gerne og ofte vej ind i vores menuer, med specialiteter som rensdyrkøder og västerbottengratin. Gå ikke glip af disse norrlandske delikatesser!

Clarion Collection Hotel Uman ligger midt i det centrale Umeå med den smukke Umeelv som nabo. Det går hurtigt at komme hertil, hvad enten du kommer med tog, bus eller fly. Umeå centralstation ligger bare 800 meter væk, mens Umeå flyveplads er så tæt på som 4 kilometer.

Her er du tæt på både butikker og shoppinggallerier samt byens største attraktioner, såsom  Norrlandsoperan, Bildmuseet, Västerbottens museum og kulturhuset Väven. I Umeå finder I også en levende golfkultur, hvis der er nogen, der har lyst til at gå en runde mellem møderne. Hvis I vil begive jer ud i lidt mere naturnære teamaktiviteter, er der en hel del vandrestier og elve tæt på. Hvad med at prøve en omgang river rafting? Vindelelven er blevet klassificeret som noget af verdens bedste vand til netop river rafting!

Læs mindre
2 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.