Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Skellefteå

Velkommen til Västerbotten og guldbyen Skellefteå. Her bor du i moderne værelser midt i byens hjerte. Oplev interessant kultur, pulserende sport eller storslået natur – i Skellefteå har du aktiviteter og seværdigheder lige uden for døren.

Tæt på forlystelser og aktiviteter

På stedet, hvor Skellefteås gamle rådhus engang lå, finder du i dag Comfort Hotel Skellefteå Stadshotell. Fra adressen på Stationsgatan 8 har du forlystelser, butikker og aktiviteter af enhver slags lige uden for døren. Bykernen er spækket med charmerende små butikker og butikscentra. Vintergatan Galleria ligger over for Skellefteå Stadspark og har et udvalg af forskellige fine ting. Skellefteå ligger omtrent 15 km nord for Bottenviken og Skelleftehamn, hvor E4 møder Skellefteälven. Fra hotellet har du kun 5 minutters gang til Skellefteå busstation. Derudover ligger Skellefteå Lufthavn kun ca. 20 minutters kørsel fra centrum.

Sauna og relaxafdeling

Efter en lang dag kan det være skønt at koble af og lade batterierne op. På Quality Hotel Skellefteå har du mulighed for at besøge vores sauna- og relaxafdeling. Nyd de to helt nye relaxrum med en magisk udsigt over Stadsparken og Skellefteälven. I hotellets kælder kan du desuden også benytte både sauna og jacuzzi helt gratis. På hotellet finder du ligeledes Aqua Spa – et af Sveriges fineste spaområder, hvor du kan få alt fra manicure og pedicure til ansigtsbehandlinger og massage.  

Kultur, friluftsliv og sport

Skellefteå er en ung by i et gammelt område, hvor der er meget at se og gøre. Byen blev grundlagt i 1845, men Skellefteå-områdets historie går hele vejen tilbage til 1300-tallet. Byen kaldes også for ”guldbyen”. Dette skyldes det berømte Skelleftefeltet, som er et af verdens mest mineralrige områder. Kultur-og friluftsområdet Nordanå, beliggende ved byens nutidige centrum, er desuden en interessant og historisk plads. Her kan du lære mere om pladsens betydning for områdets kirkelige, sociale og kommercielle liv siden middelalderen. Västerbottensteatern, Skellefteå Museum og Nordanås Teater bidrager til et rigt kulturudvalg i byen. Byen har også flere navnkundige forfattere og har i de sendte år gjort sig kendt som ”fortællernes by” med eksempelvis den årlige Beretterfestival i Skellefteå. Skellefteå er også en god sportsby, som har høstet store succeser inden for eksempelvis ishockey, skiløb, og kampsport.

Konferencer, møder og lokaler i Skellefteå

Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Skellefteå? Du finder vores udvalg her.  

Nærliggende destinationer

Umeå

 

Læs mindre
9 hoteller i Skellefteå

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.