Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Skellefteå Sverige

1 hotel matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konferencer i Skellefteå

Skal du booke kursus- eller konferencelokaler i Skellefteå? Populære Quality Hotel™ Skellefteå Stadshotell ligger midt i city – tæt på seværdigheder, offentlig transport og Skellefteå Lufthavn.

Konferencehotellet Quality Hotel Skellefteå Stadshotell passer perfekt, når I vil samle teamet til mødet, kickoffs eller den længerevarende konference. Hotellet tilbyder flere moderne lokaler til både større og mindre konferencer. Personalet hjælper gerne til med alt fra teknik og planlægning, kaffepauser og snacks til finere middage og fyraftensarrangementer eller networking.

Selvfølgelig passer lokalerne også til de mere festlige events, uanset om du booker som virksomhed eller privatperson. Her er der alle muligheder for at arrangere en bryllupsmiddag eller den store polterabend. Hvis I har noget sjovt at fejre eller er i dansehumør, kan hotellet desuden tilbyde Skellefteås mest populære restaurant og natklub, Verandan.

Når det er tid til teamaktiviteter, har Quality Hotel Skellefteå Stadshotell en relaxafdeling, hvor I kan slappe af efter en lang dag med kreative møder og præsentationer. Slå jer ned i et af relaxrummene og nyd den smukke udsigt over Stadsparken og Skellefteälven. Eller måske vil I gerne en tur i sauna og efterfølgende i den skønne jacuzzi?

Hvis I er på jagt efter noget med lidt mere fart, har Skellefteå alt inden for restauranter, ligesom Nordanå, byens kulturcentrum, ligger i umiddelbar nærhed af hotellet. Eller sørg for at udforske den smukke, norrlandske natur. Med sin lange kyststrækning og nærliggende skærgård er der mange smukke udflugtsmål. Er I på besøg om vinteren, må I endelig ikke gå glip af at køre med hundespand, tage på elgsafari eller vinterbade. Velkommen til Skellefteå! 

Læs mindre
1 hotel matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.