Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Winn Umeå ,  Sverige

Comfort Hotel® Winn

Umeå,  Sverige

Comfort Hotel Winn er et moderne Umeå-hotel. Dette er hotellet for dig, som er vild med et lækkert design, shopping lige rundt om hjørnet, fri internet samt god afslapning og Umeås bedste beliggenhed.

Comfort Hotel® Winn 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Vi byder dig velkommen til Comfort Hotel Winn, der er et moderne hotel midt i det centrale Umeå. Hotellet åbnede i efteråret 2013 og kan bryste sig af 12 etager, 52 meter over havet samt 185 nye værelser med Umeås absolut bedste udsigt. Du bør også slå et smut forbi vores pulserende lobby med bar og virkelig fed musik. Du får samtidig fri adgang til internet i hele hotellet. Ja, vi har virkelig meget at tilbyde dig, så kig forbi.

Midt i Umeå

Det nye Comfort Hotel Winn passer lige så godt til dig, som har lyst til en Umeå-weekend fyldt med shopping og fornøjelser, som til dig, der er i byen grundet et vigtigt forretningsmøde. Ét af Umeås hotteste kvarter er Forsete, der ligger mellem Kungsgatan og Rådhusesplananden, hvor en helt ny bydel er vokset frem. Lige i midten tårner Comfort Hotel Winn sig op i horisonten. Vi ligger helt tæt på det splinternye butikscenter Utopia, som frister med masser af butikker og en såkaldt food court.

Lækkert design til billige penge

Indretningsarkitekten Anders Björkén er stjernen bag ved Comfort Hotel Winns lækre design. Vores 185 nybyggede værelser giver dig en moderne indretning til billige penge. Foruden vores designermøbler fra Diesel by Foscarini og B&B Italia byder vi også på Umeås absolut bedste udsigt fra værelserne.

Tæt på alt

Du finder vores hotel meget nemt. Comfort Hotel Winn ligger nemlig lige midt i byen, blot 15 minutter fra Umeås lufthavn, og lufthavnsbussen standser lige uden for hotellet. Kan det blive meget nemmere?

Comfort elsker, når man får lidt ekstra

Vi er vilde med tanken om, at vores gæster får lidt ekstra med sig, når de booker et hotelværelse. Du skal selvfølgelig ikke snydes for trådløst internet på værelset, naturligvis uden ekstra beregning. Vi disker også op med en stor morgenmadsbuffet, når du bor hos os. Skal du forlade hotellet en søndag, kan du allerede nu give dig selv en high five. Hver søndag lader vi dig nemlig beholde værelset helt frem til kl. 18.00, uden at det koster dig en krone. Så tryk du bare en ekstra gang på snooze-knappen. Lad os gøre det helt enkelt. På Comfort Hotel Winn betaler du ganske enkelt mindre for en helt igennem fantastisk hoteloplevelse.

Alle kan komme og hænge ud

Sidst, men ikke mindst gør vi dig opmærksom på, at Comfort Hotel Winns lobby er åben for alle, ikke bare for hotellets gæster. I Umeås hurtigst voksende kvarter.

Velkommen til Comfort Hotel Winn, Umeås hotteste hotel!

Kontakt

  • Skolgatan 62, Vasaplan 90329 Umeå , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus

Vasaplan busstoppested (lige uden for hotellet)

Fra Umeå Lufthavn

Lufthavnsbussen mod Umeå C

Taxi

Vi anbefaler Umeå Taxi +46 90 77 00 00 eller Eco Taxi +46 90 911 911

Om Comfort Hotel Winn

Antal hotelværelser

185 værelser, 370 senge

Afstand til lufthavn

Umeå Lufthavn: 5 km, ca. 15 minutter

Afstand til offentlig transport

Vasaplan busstoppested: 100 meter

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.