Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Umeå City Umeå ,  Sverige

Se alle hoteller i Umeå, Sverige

Comfort Hotel® Umeå City

Umeå,  Sverige

Velkommen til nye Comfort Hotel Umeå City! Det bliver vores andet Comfort Hotel i Umeå. Comfort Hotel Umeå City tilbyder 131 prisvenlige værelser og en skøn lobby. Det er et moderne hotel midt i det centrale Umeå ved den flotte Umeelv.

Comfort Hotel® Umeå City 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,7
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Umeå City

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Umeå City. Her får du lidt info, hvis du overvejer at bo hos os.

Parkering

Vi tilbyder parkering i parkeringshuset Parketten for 140 SEK/døgn. Benytter du ladestationen til elbiler, tilkommer der et ekstra gebyr. I nærheden af hotellet ligger der andre parkeringsgarager, ligesom der er mulighed for udendørsparkering. I receptionen hjælper vi dig selvfølgelig gerne med at finde vej til disse.

Kontantløst hotel

Comfort Hotel Umeå City er et kontantløst hotel. For hotellets medarbejdere giver dette tiltag en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og andre kriminelle aktiviteter. På den måde får vi også mere tid til vores gæster. Vores gæster og besøgende oplever samtidig trygheden gennem en hurtig og sikker betaling. Vi tager imod alle almindelige betalings- og kreditkort. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Hvordan fungerer det med rengøring af mit værelse?

For at være god ved både miljøet og din pung, gør vi kun rent på dit værelse hver fjerde dag, når du bor hos os. Vil du have gjort rent hver dag? Intet problem. Det er bare at sige til i Barception, så løser vi det (sig til senest kl. 22 dagen inden).

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare dine tasker og kufferter, hvis du har brug for dette inden check-in eller efter check-out.

Handicapvenlige værelser

Vi har fem handicapvenlige værelser på hotellet. Kontakt os for mere information.

Frit tilgængeligt WiFi

Alle, som bor her på hotellet, har adgang til trådløst internet, helt uden ekstra omkostninger. Der er WiFi på hele hotellet, så surf løs!

Opgradering

Selvfølgelig skal du have lidt ekstra luksus! Tal med os i receptionen, så ser vi, hvad vi kan tilbyde dig, og hvor meget det koster.

Vaske- og strygerum, Lazy Sundays og flere servicetibud…

… kan du læse mere om her!

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00
Lazy Sunday – Check-out om søndagen: Kl. 18.00

Morgenmad

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 - 11.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.