Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Umeå City Umeå ,  Sverige

Comfort Hotel® Umeå City

Umeå,  Sverige

Velkommen til nye Comfort Hotel Umeå City! Det bliver vores andet Comfort Hotel i Umeå. Comfort Hotel Umeå City tilbyder 131 prisvenlige værelser og en skøn lobby. Det er et moderne hotel midt i det centrale Umeå ved den flotte Umeelv.

Comfort Hotel® Umeå City 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Umeå City

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

På Comfort Hotel Umeå City vil vi gerne give dig en god start på dagen. Vi tilbyder dig en morgenmadsbuffet med både økologiske og sunde alternativer – kort sagt en rigtig hotelmorgenmad. Morgenmaden, som blir serveret i lobbyen, indgår altid i værelsesprisen.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.30 – 09.30
Lørdag - søndag: 07.30 – 11.00

Morgenmaden har skiftende åbningstider i sommerperioden og på helligdage. Kontakt hotellet for aktuelle åbningstider.

Parkering

Vi tilbyder parkering i parkeringshuset Parketten for 140 SEK/døgn samt 175 SEK/døgn for ladeplads til elbil. I nærheden af hotellet ligger der andre parkeringsgarager, ligesom der er mulighed for udendørs parkering. Receptionen hjælper selvfølgelig gerne med at vise, hvor disse ligger i byen.

Barception

Bar + Reception = Barception!

Hvis du har lyst til lidt at spise eller drikke, kan du lægge vejen forbi vores kombinerede bar og reception - vores barception! Her finder du blandt andet drikkevarer, sandwiches, salater, frugt og snacks. Vi holder åbent døgnet rundt.

Træning & Relax

Vi tilbyder et moderne fitnessrum med blandt andet to løbebånd, en crosstrainer, styrkemaskine og yogamåtter. Vil du begive dig ud på en løbetur, har vi masser af tips til dig i receptionen.

Kunne du også godt tænke dig en tur i saunaen, er du kommet til det helt rigtige sted. Vores sauna og relaxafdeling har en fantastisk udsigt over den flotte Umeelv, og den lader dine batterier op på ingen tid.

Holder åbent alle dage. Åbningstiderne kan dog variere i løbet af året, kontakt vores reception for aktuelle åbningstider.

Lazy Sunday

Vi elsker konceptet Lazy Sundays! Derfor kan du, såfremt det er muligt mht. ledige værelser, beholde værelset frem til kl. 18.00 alle søndage – uden ekstra omkostninger.

Spørg dog altid i receptionen, om det er muligt, da vi ikke altid kan garantere, at værelserne er ledige. Såfremt det er muligt, kan du selvfølgelig også altid tjekke ind lidt tidligere eller ud lidt senere på andre dage – det koster dog lidt ekstra.

Vaske- og strygerum

Rejser du let, eller har du brug for at vaske tøj? Intet problem! Vi har både vaske- og strygerum.

WiFi

Comfort Hotel Umeå City har trådløst internet på hele hotellet, og det koster dig ikke ekstra. Du skal blot logge på systemet, indtaste dit navn og din e-mailadresse, og så er du ellers online.

Øvrige tjenester

  • Kæledyr ikke tilladt

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.