Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Winn Umeå ,  Sverige

Se alle hoteller i Umeå, Sverige

Comfort Hotel® Winn

Umeå,  Sverige

Comfort Hotel Winn er et moderne Umeå-hotel. Dette er hotellet for dig, som er vild med et lækkert design, shopping lige rundt om hjørnet, fri internet samt god afslapning og Umeås bedste beliggenhed.

Comfort Hotel® Winn 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
6,7
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

6,7
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Winn

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Velkommen til Comfort Hotel Winn i Umeå. Her kommer lidt nyttige oplysninger til dig, som har lyst til at bo hos os. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ses!

Parkering

Ankommer du i bil, anbefaler vi parkeringshuset Nanna, som ligger lige i nærheden. Her kan du parkere for 110 SEK/døgn. Se flere priser under vores services.

Bagageopbevaring

Vi tilbyder bagageopbevaring før check-in og efter check-out.

Hvordan fungerer det med rengøring af mit værelse?

For at være sød ved både miljøet og din tegnebog, så gør vi kun dit værelse rent hver fjerde dag, når du bor hos os. Vil du have gjort rent hver dag? Intet problem. Det er bare at sige til i Barception, så løser vi det (sig til senest kl. 22 dagen inden).

Frit tilgængeligt WiFi

Alle vores gæster får adgang til trådløst internet, det er tilgængeligt over hele hotellet, og du kan anvende det uden ekstra beregning. Lad os surfe!

Lobbyshop

I lobbyshoppen sælger vi enklere retter, drikkevarer, snacks og massevis af praktiske ting som shampoo og balsam. Vi holder selvfølgelig åbent døgnet rundt.

Lobbybar

I Comfort Hotel Winns skønne lobbybar kan du slå dig ned og nyde en kaffe, etc.

Handicapvenlige værelser

Vi tilbyder handicapvenlige værelser, så dit ophold bliver lidt nemmere, hvis du har et handicap eller bruger kørestol. Kontakt os meget gerne for mere information om vores handicapvenlige værelser og faciliteter.

Sen check-out på søndage

Blev det en smule sent lørdag aften? Vi forstår det skam godt, Umeå er en skøn by. Vi har allerede taget højde for de festlige lørdage aftener, så vi holder morgenmaden klar helt frem til kl. 10.30 om søndagen, og værelset er dit frem til kl. 18.00, uden ekstra omkostninger. Dette gælder ved ledig kapacitet, så tjek altid med receptionen ved indcheckning, om der er kapacitet til at tilbyde dette. I sommerperioden har vi rigtigt mange gæster i huset, så der er det svært at tilbyde dette. Men spørg gerne ved indcheckning alligevel!

Opgradering

Vi tilbyder værelsesopgradering for 100 SEK. Snak med os i receptionen, så hjælper vi dig hellere end gerne med de forskellige muligheder.

Nærmiljø

Du bor midt i det nyopførte kvarter, Forsete, der er Umeås hurtigst voksende område.

Kontantfrit hotel

Comfort Hotel Winn er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00
Lazy Sunday – Check-out om søndagen: Kl. 18.00

Morgenmad

Mandag: 06.30 - 09.30
Tirsdag: 06.30 - 09.30
Onsdag: 06.30 - 09.30
Torsdag: 06.30 - 09.30
Fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag: 07.30 - 10.30
Søndag: 07.30 - 10.30
Early Bird (enklere morgenmad) kan fås, kotakt reception for mere information og tider.

Lobbyshop

Mandag: 24/7
Tirsdag: 24/7
Onsdag: 24/7
Torsdag: 24/7
Fredag: 24/7
Lørdag: 24/7
Søndag: 24/7

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.