Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Gillet Uppsala ,  Sverige

Clarion Hotel® Gillet

Uppsala,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel Gillet i Uppsala. Et imødekommende mødested med et passioneret personale, med fokus på service. Med 161 rum, 23 mødelokaler, The Social Bar & Bistro og Selma City Spa findes der noget for alle.

Clarion Hotel® Gillet 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,2
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Gillet

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vores hotel skal være et levende mødested, som vækker din nysgerrighed og giver dig nye oplevelser. Vi vil skabe nye og levende mødesteder, hvor du møder byens liv og puls inden for hotellets vægge.

Et levende mødested

Et levende mødested har intet at gøre med verdensberømt design, flotte malerier eller den bedste musik. Et levende mødested handler derimod om mennesker. Det er nemlig os mennesker, der skaber en god stemning og en følelse af, at en almindelig hverdagsaften kan blive til noget helt magisk. Det er dét, vi gerne vil viderebringe med Living Room.

Vores stue er din

På Clarion Hotel Gillet synes vi, at det er vigtigt, at der er noget for alle i vores Living Room. Vi arrangerer lokale happenings som live musik, ferniseringer, modeopvisninger og meget andet. Se det aktuelle program i Clarion Hotel Gillets kalender. Vi ønsker, at Living Room bliver et inspirerende sted, hvor du møder kunst, design og naturligvis andre mennesker. Vores ambition er, at du fra tid til anden skal få det sådan, at du hellere vil være i vores stue end hjemme i din egen.

Vi byder dig hjertelig velkommen til Clarion Living Room!

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.5.019 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.