Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Gillet Uppsala ,  Sverige

Se alle hoteller i Uppsala, Sverige

Clarion Hotel® Gillet

Uppsala,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel Gillet i Uppsala. Et imødekommende mødested med et passioneret personale, med fokus på service. Med 161 rum, 23 mødelokaler, The Social Bar & Bistro og Selma City Spa findes der noget for alle.

Clarion Hotel® Gillet 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,9
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Gillet

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Inden du foretager dit check-in på Clarion Hotel Gillet, har du sikkert flere spørgsmål, som du gerne vil have besvaret. Vi håber, du finder svarene her på siden.

Parkering

I forbindelse med hotellet finder du en garage, som bestyres af Q-Park. Parkeringsbillet kan kun købes direkte i receptionen. Bemærk, at der er pigdæksforbud i Kungsgatan i Uppsala centrum. I garagen finder du St. Pers Bilvård, hvor du kan vaske bilen eller få skiftet dæk under dit besøg.

Bagageopbevaring

Vi har et lokale til opbevaring af bagage før check-on og efter check-out.

WiFi

Alle vores værelser og offentlige områder har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Netværket hedder "Clarion-Connect", og der kræves ingen adgangskode!

Opgradering

Forestil dig, at du bliver mødt med blomster, en flaske bobler eller chokolade. Det ekstra strejf, der forsøder besøget og giver dagen et gyldent skær. Forkæl dig selv eller en anden besøgende med lidt ekstra. Forudbestil din vip-pakke via vores vip-menu ved at ringe på tlf. +46 18 68 18 00 eller send os en mail på cl.uppsala@strawberry.se.

Hvad sker der i Uppsala?

På Clarion Hotel Gillet har vi altid gang i noget. Uppsala er Sveriges fjerdestørste by med 200.000 indbyggere og har en rig historie med masser af seværdigheder, museer og events. En levende by året rundt og et perfekt valg til dig, som kan lide at være aktiv. Læs mere her om de aktuelle events i Uppsala. Vi giver dig gerne tips til, hvad der er værd at se og opleve, så spørg os endelig. Vi er her for dig.

Kontantfrit hotel

Clarion Hotel Gillet er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Forudbestilling

Du er velkommen til at kontakte os for mere information og booking på tlf. +46 18 68 18 00 eller via cl.uppsala@strawberry.se.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Morgenmad

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:30

Brunch

Udvalgte lørdage 12:00-16:00. Pris: 395 SEK/person

Selma City Spa

Åbningstider for dagspa

Mandag: LUKKET
Tirsdag: LUKKET
Onsdag: 16:00 - 20:00
Torsdag: 16:00 - 20:00
Fredag: 16:00 - 20:00 
Lørdag: 11:00 - 20:00
Søndag: 11:00 - 13:00

Du skal bestille entré tirsdag-søndag. Gør det ved at sende en mail til selmacityspauppsala@strawberry.se eller ring på 018-68 18 17

Fitnessfaciliteter

Hver dag 24/7

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.