Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Gillet Uppsala ,  Sverige

Se alle hoteller i Uppsala, Sverige

Clarion Hotel® Gillet

Uppsala,  Sverige

Velkommen til Clarion Hotel Gillet i Uppsala. Et imødekommende mødested med et passioneret personale, med fokus på service. Med 161 rum, 23 mødelokaler, The Social Bar & Bistro og Selma City Spa findes der noget for alle.

Clarion Hotel® Gillet 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,9
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Gillet

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
1372 anmeldelser
4
Værdi
4
Søvnkvalitet
4,5
Sted
4,5
Service
4,5
Renlighed
4
Værelser
5

Dejligt hotel

13. marts 2023, Danmark, gthomsen4330

Fint værelse og god beliggenhed til byens charme, seværdigheder og butikker. Togstationen med kun 18 minutter til Arlanda kan nåes på mindre end 15 minutter. Personalet er vældig serviceminded og venl…

Fint værelse og god beliggenhed til byens charme, seværdigheder og butikker. Togstationen med kun 18 minutter til Arlanda kan nåes på mindre end 15 minutter. Personalet er vældig serviceminded og venlige. Fantastisk morgenmad med masser at vælge imellem.

Svar fra ejer

14. marts 2023

Stort tack för det fina omdömet! Härligt att se att din vistelse har varit bra hos oss. :) Ha det bäst och hoppas att vi får välkomna dig som gäst snart igen! Vänliga hälsningar, /Tobias Receptionen, Clarion Hotel Gillet.

Læs mere
5

Et godt centralt beliggende hotel med god service.

6. maj 2019, Borlänge, Sverige, Cornelius L

Et godt centralt beliggende hotel I Uppsala med god service. Kan varmt rekommenders. Udemærket frokost og middag. Komfortablare senge og stilrene værelser. Em helt igennem god oplevelse. Imødekommende…

Et godt centralt beliggende hotel I Uppsala med god service. Kan varmt rekommenders. Udemærket frokost og middag. Komfortablare senge og stilrene værelser. Em helt igennem god oplevelse. Imødekommende og servicemindede personale.

Svar fra ejer

14. maj 2019

Hej Cornelius! Så trevligt att du njutit av en härlig upplevelse hos oss! Vi hoppas att vi ses snart igen. Until then - ha en great vår! /Helena, Clarion Gillet

Læs mere
5

Smilende og hjælpsomt personale .Mad oplevelse ud over det sædvanlige

24. august 2014, , lizzi h

Min kæreste og jeg har denne weekend haft en enkelt overnatning på clarison hotel gillet i upsala. Vi blev mødt af et meget smilende og hjælpsomt personale hvor man straks følte sig velkommen. Hele at…

Min kæreste og jeg har denne weekend haft en enkelt overnatning på clarison hotel gillet i upsala. Vi blev mødt af et meget smilende og hjælpsomt personale hvor man straks følte sig velkommen. Hele atmosfæren var rar, rolig og imødekommende . Værelset og faciliteterne var i top. Maden var et kapitel for sig , det smagte simpelthen fremragende og vi har aldrig set en morgenbuffe med så godt og bredt et udvalg . Vi var kørt 800 km for en enkel overnatning og vi er enige om at det var hver en kilometer værd , vi gør det gerne igen. Vi har kun ros til personalet og takker for et skøn og afslappende ophold.

Svar fra ejer

24. september 2014

Hej. Va kul att ni trivdes hos oss och att ni tyckte om vår frukost. Personalen hälsar er varmt välkomna åter till Clarion Hotel Gillet.

Læs mere
4

Godt hotel og super venligt personale

21. januar 2013, Dragør, Copenhagen, Denmark, NielsK580

Var her i 3 dage til Sweden Live. Oplevede kun et fantastisk venligt og kompetent personale samt et godt standard rum. Køkkenet på hotellet serverer solid og god mad til rimelige priser. Kommer jeg ti…

Var her i 3 dage til Sweden Live. Oplevede kun et fantastisk venligt og kompetent personale samt et godt standard rum. Køkkenet på hotellet serverer solid og god mad til rimelige priser. Kommer jeg til Uppsala igen - så er det her jeg skal bo.

Svar fra ejer

23. januar 2013

Tack för er feedback, det var väldigt trevligt att ha er här för Sweden Live. Varmt välkomna tillbaka! / Helena, Clarion Hotel Gillet

Læs mere
2

Smutsigt rum och gammal säng.

27. april 2024, , Linda L

Dags att byta sängarna? Man bara sjönk ner till en grop imitten. Vid restaurangen talade jag om för servitrisen att jag inte åt kött men inte ett enda svar tillbaka så jag struntade i middag denna kvä…

Dags att byta sängarna? Man bara sjönk ner till en grop imitten. Vid restaurangen talade jag om för servitrisen att jag inte åt kött men inte ett enda svar tillbaka så jag struntade i middag denna kväll. Stort MINUS på rumsstädningen, det var fläckigt vid dörrhandtagen inne på toaletten och fläckar vid sängen på möbler. Jätte äckligt! Detta är ett mysigt hotell så hade kunnat gett det många plus med servicen och hygien drar ner totalt! Kommer inte bo här igen. På ett hotell förväntar man sig full service och renlighet.

Svar fra ejer

29. april 2024

Hej Linda! Oj, det var verkligen ingen rolig vistelse och jag kan förstå ditt omdöme. Detta är verkligen inte vår standard och vi tar åt oss och tar detta vidare så vi kan få en bättre rutin på detta. Finns det något vi kan göra för att få dig att komma tillbaka och se hur det skall vara hos oss? Vårt hotell skall vara rent, snyggt och välkomnande på alla plan. Ber verlligen om ursäkt för din vistelse. Varmt välkommen tillbaka igen om du vill ge oss ytterligare en chans. Vänliga hälsningar, Patric

Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.