Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Fregatten Varberg ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Fregatten

Varberg,  Sverige

Velkommen til en unik hotelperle i det centrale Varberg. Clarion Collection Hotel Fregatten ligger i det smukke håndværkerkvarter tæt på både Varberg station og strandpromenaden. Som gæst får du aftensmad hver aften.

Clarion Collection® Hotel Fregatten 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,8
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,8
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Fregatten

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

  • Der findes altid nybagt brød til morgenmaden på Clarion Hotel

Morgenmad

Is there a better way to start your day? Nyd en herlig morgenmad med mange økologiske produkter. Æg, frugt, grønt, appelsinjuice, morgenmadsblandinger, brød og masser af lækkert pålæg - vælg frit blandt alle dine favoritter.

Morgenmaden serveres:

Mandag - fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - søndag: 07.00 - 10.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

  • Parkeringsmuligheder på Clarion Hotel

Parkering

Selv bilen er velkommen hos os. Du har mulighed for at parkere uden for hotellet så længe der er ledige pladser, og her betaler du ikke afgift. Disse kan dog ikke bookes - først til mølle gælder. Offentlige p-pladser samt parkeringshuset Briggan findes i nærheden. Husk at bruge p-skive eller app.

For mere info, læs gerne mere her.

  • Hver dag serverer vi dejligt bagværk til kaffen hos Clarion Collection

Fika

Fika er et koncept og nærmest obligatorisk i skandinavisk kultur. At tage sig tid til at sætte sig ned med venner og kollegaer med en kop kaffe/te og noget hjemmebagt, det er rigtig hygge.

Fika serveres:

Alle ugens dage: 15.00 - 17.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

 

  • Hver aften serverer vi et gratis Evening Meal hos Clarion Collection

Aftensmad

Har du lyst til en bid mad, finder du det altid hos os! Hver aften serverer vi suppe, salat og en varm ret. It’s on us!

Aftensmad serveres:

Mandag: 18.00 - 20.00
Tirsdag: 18.00 - 20.00
Onsdag: 18.00 - 20.00
Torsdag: 18.00 - 20.00
Fredag: 18.00 - 21.00
Lørdag: 18.00 - 21.00
Søndag: 18.00 - 20.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Mødelokaler

Need some inspiration? Tid för kreativitet och samtal hittar du hos oss - boka ett av våra konferensrum idag och låt idéerna flöda! Vi har konferensrum från 6-65 deltagare. Våra konferensrum Fregatten rymmer upp till 65 deltagare i biosittning och Briggen rymmer upp till 30 deltagare i biosittning. Utöver detta har vi dessutom to mindre mötesrum, med plats för 10 deltagare. Alla rum har ljusinsläpp och är utrustade med modern konferensutrustning.

Book konference

Kontakt os endelig for mere information og for at booke dit møde eller din konference på tlf +46 0340-67 70 00 eller via cc.fregatten@strawberry.se.

Relax

Relax betyder for os tid til dig selv. Eller tid sammen – du vælger. Besøg vores relaxafdeling på tredje etage, hvor en herlig havudsigt indgår. Forkæl dig selv med en tur i saunaen.

Få 10% rabat ved booking af valgfri behandling hos vores venner Högst Upp. For booking, kontakt Fregatten Högst Upp direkte på:
+46 340-16200, alternativt info@fregattenvarberg.se

  • Plads til dig med husdyr på Clarion Hotel

Our furry friends

Tag din bedste ven med på rejsen! Hos os er kæledyr velkommen. Prisen for din ven er 300 SEK pr. besøg. Har du flere firebenede venner med, er prisen 400 SEK pr. besøg. Har du førerhund og kan fremvise dit bevis, koster det intet i afgift. Husk at give besked, når du booker dit ophold, så vi kan sikre dig et af vores dyrevenlige værelser. Der er kun et begrænset antal værelser i kategorien Standard to enkeltsenge, der kan bookes med kæledyr.

  • Træningsfaciliteter på Clarion Hotel

Fitnessfaciliteter

Vil du træne, kan du besøge PT-Studion, der ligger lige ved siden af hotellet. Det er gratis for samtlige gæster, og er udstyret med alt, hvad du har brug for, for en effektiv træning. Fra frie vægte til de seneste maskiner. Vil du begive dig ud på en løbetur, har vi i receptionen en masse tips til dig.

Åbningstider

Mandag - Søndag: 05.00 - 23.00

  • Wifi på Clarion Hotel

WiFi

Hos er der WiFi på hele hotellet, lige fra værelser til fællesarealer og fra toiletter til garderober. Sæt dig lige, hvor du vil, og surf løs - it’s free!

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.