Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Etage Væsterås ,  Sverige

Clarion Collection® Hotel Etage

Væsterås,  Sverige

Vi ses snart på Clarion Collection Hotel Etage, en hotelperle i det centrale Västerås med byens shopping rundt om hjørnet. Hver dag serveres både morgenmad, fika og aftensmad - inkluderet i prisen. Velkommen!

Clarion Collection® Hotel Etage 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Clarion Collection® Hotel Etage

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Clarion Collection Hotel Etage ligger i hjertet af Västerås med butikker, restauranter og attraktioner lige rundt om hjørnet. Vores nøgleord er god service og komfort. Du kommer til at bo i moderne omgivelser, lige der, hvor det hele sker. Vi tilbyder også fika og aftensmad hver eneste dag.

Central beliggenhed i Västerås

Clarion Collection Hotel Etage ligger i hjertet af Västerås centrum. Herfra finder du byens shoppingmuligheder lige uden for døren. Togstationen, Västerås’ havn og den gamle Kyrkbacken er en del af Västerås med sine historiske bygninger og charmerende stræder, som alle ligger inden for gåafstand.

Fika og aftensmad inkludert

Vi vil gøre det enkelt for dig. Derfor er morgenmaden selvfølgelig inkluderet i værelsesprisen, og derudover serverer vi fika om eftermiddagen og aftensmad om aftenen. Læs mere under Servicetilbud. Hotellet har også egen lobbybar hvor du kan slappe af med en dejlig drink og snacks.

Mødelokaler

Hotellets konferenceafdeling har to konferencelokaler med plads til totalt 30 personer. Læs mere om vores mødelokaler her.

Funktionalistisk bygning

Clarion Collection Hotel Etage ligger på Stora Gatan i et af Västerås' mest ikoniske funktionalistiske bygninger fra 1930’erne. Navnet stammer fra det faktum, at hotellet virkelig er fordelt over flere etager med en usædvanlig glaselevator på ydersiden af facaden. Indgangen finder du på øverste etage, hvilket betyder, at du kan tage elevatoren op til receptionen og derefter ned til værelserne.

Fitnessfaciliteter

Vi kender betydningen af at kunne holde fast i sit træningsmønster, selv når man er ude at rejse. På Clarion Collection Hotel Etage har vores gæster adgang til det nærliggende fitnesscenter, World Class, som tilbyder både fitness og vægttræning. Vi har også et Compact Gym, hvor der er fri adgang for vores gæster.

Attraktioner og aktiviteter

Herfra er du tæt på både historiske seværdigheder og natur. Du er inden for gåafstand til katedralen og havnen, hvor bådene tager dig ud på søen Mälaren og til enhver af Västerås’ 300 øer. Hotellet er beliggende i en af de svenske regioner, der har flest herregårde, og inden for en radius på 20 km finder du hele otte golfbaner.

Kontakt

  • Stora Gatan 32 72212 Væsterås , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Med bus og tog

Västerås Centralstation

Fra lufthavnen

Bus nr. 3 til Stora Gatan

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Västerås, ring på tlf. +46 21 18 50 00.

Bilparkering

For bilparkering, brug GPS-koodrdinater til Munkgatan 2, Västerås.

Om Clarion Collection Hotel Etage

Antal hotelværelser

93 værelser, 179 senge

Antal mødelokaler

2 lokaler, plads til op til 25 deltagere 

Afstand til lufthavne

Arlanda Lufthavn: 112 km, ca. 1 time og 10 minutter i bil
Stockholm-Västerås Lufthavn: 7,5 km, ca. 10 minutter i bil

Afstand til offentlig transport

Västerås Centralstation: 500 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.