Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Royal Corner Växjö ,  Sverige

  • Seng, lænestol og vindue i Standardværelse hos Quality Hotel Royal Corner
  • Tv, siddegruppe, bord og stole med prikker i Deluxe dobbeltværelse hos Quality Hotel Royal Corner
  • Grå sofa, dobbeltseng og sorte lænestole i Deluxe dobbeltværelse hos Quality Hotel Royal Corner
  • Helkaklet badeværelse med bruser i Superior dobbeltværelse hos Quality Hotel Royal Corner
  • Grå sofa og kaffemaskine med kopper i Deluxe dobbeltværelse hos Quality Hotel Royal Corner

Quality Hotel™ Royal Corner

Växjö,  Sverige

Bo på det centralt beliggende Quality Hotel Royal Corner i Växjö. På hotellet tilbydes gratis parkering, pool og lyse konferencelokaler. Alt for en god konference, eller en herlig weekend med venner eller familie.

Quality Hotel™ Royal Corner 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,9
af 10
Vurdering for Quality Hotel™ Royal Corner

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Quality Hotel Royal Corner har en ideel beliggenhed, tæt på det bedste af hvad Växjö og Småland kan tilbyde. Et lige så perfekt valg for effektive møder og konferencer som for ferierejser og hyggelige weekendbesøg. Alle gæster har adgang til wifi, træningsfaciliteter og relaxafdeling med pool, boblebad og sauna. 

Midt i Växjö, tæt på de smålandske eventyr

Quality Hotel Royal Corner ligger centralt med gangafstand til shopping, restauranter, caféer og seværdigheder som Växjö Konserthus, Växjö Domkyrka og Växjö Teater. Med smålandske Glasriket og Möbelriket i nærheden findes alle muligheder for både inspiration og eventyr. 

Hotelværelser for alle

Vi har 160 velplanlagte og bekvemt indrettede hotelværelser, som venter på dig. Vælg mellem alt fra enkeltrum og dobbeltrum til familierum - helt ud fra hvad der passer dig lige nu. Alle værelser har gratis wifi og smart-tv. For den, der vil sætte lidt ekstra guldkant på besøget, har vi nogle Deluxe dobbeltværelser med kaffemaskine, badekåber og tøfler. Selvfølgelig har vi også værelser, der er tilpassede for dig med funktionsnedsættelse. Kommer du med din hund, så har vi et værelse også for jer. Kontakt os gerne direkte for mere information om vores handicaptilpassede værelser, dyrevenlige rum eller om vores deluxeværelser. 

Konference- og eventmuligheder

Vores konferecesafdelning har 10 konference- og mødelokaler, hvor det største kan rumme op mod 140 personer, og de mindre rum er perfekte for grupper på seks til otte personer. Her kan du holde større eller mindre møder, uddannelser, forelæsninger, workshops, eller bestyrelsesmøder. Sammen med The Social Bar & Bistro sørger vi for, at I får god mad og drikke under konferencen eller eventet. Vores personale tager hånd om jer hele dagen, og sørger for at konferencen bliver lige så vellykket, som I havde håbet på. Har I brug for hjælp med tema eller gruppeaktiviteter, hjælper vi gerne til. 

Pool, relax og træningsfaciliteter

Tag en pause fra hverdagen i vores relaxafdeling. I vores træningslokale finder du træningsmaskiner og redskaber for et pulshøjende og svedigt træningspas. Afslut med en tur i poolen eller boblebadet, eller i saunaen. Læs mere og se åbningstider under Servicetilbud

The Social Bar & Bistro

God mad og drikke er prikken over i'et på en god hoteloplevelse. I restauranten dækker vi hver morgen op til vores morgenmadsbuffet med et bredt økologisk udbud, som selvfølgelig indgår i værelsesprisen. Her serveres frokost mandag til fredag, og om aftenen lokker menuen med klassiske bistroretter med et moderne twist, lige fra små til store retter - der er noget for enhver smag.

Miljømærket hotel

Vi er meget stolte over, at Quality Hotel Royal Corner er ISO 14001-certificeret. Vi har også fået TripAdvisors udmærkelse som GreenLeader. 

Oplev Växjö

For at I skal få så godt et besøg som muligt, hjælper vi gerne til med tips om aktiviteter og udflugter. Vores reception er bemandet døgnet rundt, så der er altid nogen, der kan hjælpe dig. Her kan du læse mere om Växjö. Vi vil gerne, at du skal trives hos os og føle dig som hjemme. Slå dig gerne ned i vores store lobby, få lidt arbejde klaret, tag et glas vin eller øl, eller bare omgås. I vores lobbybar kan du købe kølige drikkevarer, snacks og slik.

Varmt velkommen til Quality Hotel Royal Corner, Växjö – et hotel til alle lejligheder!

Kontakt

  • Liedbergsgatan 11 352 32 Växjö , Sverige

Mere information

Find vej til hotellet

Tog/bus

Tog eller regionalbus till Växjö Resecentrum

Fra Småland Airport

Taxa, lufthavnstaxa, bybus

Bus

Bus til Oxtorget

Taxa

Vi anbefaler Växjö Taxi +46 470 135 00

Om Quality Hotel Royal Corner

Antal hotelværelser

160 værelser – 358 senge

Antal konferencelokaler

10 lokaler – med plads til 2-140 deltagere

Afstand til lufthavn

Småland Airport: 8 km, ca. 15 min med bil

Afstand til offentlig transport

Busstoppested Oxtorget: 100 m
Växjö Resecentrum: 500 m

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.