Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby er et hotel med en lang og unik historie. Beliggende indenfor Visbys ringmur med 212 hotelværelser, 10 mødelokaler, festsal, indendørs pool, restaurant og Gotlands mest passionerede personale. Bemærk, at vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Wisby

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Kaptenshuset er vores restaurant for morgenmad, brunch og forhåndsbestilling af frokost- og middagsgrupper.

Nyd skøn mad og drikkevarer i smukke og stimulerende omgivelser i Kaptenshuset. Maden tilberedes af de bedste råvarer og med kærlighed.

Morgenmad

Vores skønne morgenmadsbuffet er altid inkluderet i værelsesprisen. Vores valg om at inkludere mange sunde og velsmagende alternativer i morgenmaden, er vores måde at støtte din sunde livsstil på, mens du bor hos os. Vores morgenmad bliver ofte hyldet og er noget, som får vores gæster til at komme tilbage til os igen og igen.

Gruppearrangementer

Vil du arrangere brunch, eftermiddagste, middagsselskaber eller bare en mingelaften. Kaptenshuset tilbyder et udvalg af festmenuer og buffetforslag, men vi kan også skræddersy efter dine specielle ønsker. Julefrokost, kickoff, events, fødselsdagsfest  ja, vores smukke Kaptenshuset har lokaler for alt, du skulle behøve. Tag gerne kontakt med vores gruppe- og konferencebestilling på tlf: +46 498-25 75 75 eller på e-mail: grupp.cl.wisby@strawberry.se, så fortæller vi dig mere og tilpasser dit event!

Kontakt os

Tag gerne kontakt med os for mere information og booking på +46 498 25 75 75 eller via grupp.cl.wisby@strawberry.se

Vi skræddersyr dit event efter dine ønsker!

Morgenmad

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.