Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Se alle hoteller i Visby, Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby er et hotel med en lang og unik historie. Beliggende indenfor Visbys ringmur med 212 hotelværelser, 10 mødelokaler, festsal, indendørs pool, restaurant og Gotlands mest passionerede personale. Bemærk, at vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Wisby

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Dagens Clarion Hotel Wisby åbnede 1. maj 1991. Et moderne hotel med en meget moderne og helt unik atmosfære. Men faktisk har der været hoteldrift i disse bygninger siden midten af 1800-tallet.

Et hotel med en lang historie

Mange af vores indretningsdetaljer i hotellet vidner i dag om bygningens historie, som går tilbage til middelalderen. Her finder du hvælvinger og søjler, der går 700 år tilbage i tiden. Clarion Hotel Wisbys faciliteter har haft mange anvendelsesområder. Oprindeligt var bygningen et middelalderligt pakhus, hvor købmanden opbevarede og fremviste sine varer. I slutningen af 1600-tallet blev bygningen også anvendt som kornmagasin. På samme tid fandtes der sågar en beværtning, der gik under navnet Stadshuskällaren Friheten. Navnet har levet videre i hotellets restaurant, det nuværende Kitchen & Table.

Ny hoteldel

D. 1. juni 2013 åbnede vi en helt ny hoteldel med 77 flotte, rummelige dobbeltværelser. Vi har i vores nye del forsøgt at viderebringe den unikke følelse, som gennemsyrer hotellets ældre del, så du får et unikt indblik i vores historie. De nye værelser har enten en skøn udsigt over havnen eller vores hyggelige have. I forbindelse med indvielsen af den nye hoteldel åbnede vi også Kopparsalen i vores kobberbygning, der forbinder to af vores bygninger. Her er der mulighed for at gå ud i hotellets have om sommeren, hvor du får adgang til en lille lounge.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.