Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Visby

Velkommen til Gotland og Visby – rosernes og ruinernes by. Visby er en af de bedst bevarede middelalderbyer i Skandinavien og har siden 1995 været med på UNESCO’s Verdensarvsliste. Inden for ringmuren finder du hoteller med en unik atmosfære.

I Visby er alting tæt på

Visbys bykerne er kompakt, men yderst hyggelig. Her bor du f.eks. fremragende på Clarion Hotel Wisby, der ligger inden for den berømte ringmur midt i Visbys ældste del. Med et stenkast til den romantiske bådehavn bor du på et moderne hotel med gamle rødder, og i Visby ligger alting tæt på. Kun 15 minutter fra hotellet på Strandgatan 6 finder du Visbys lufthavn, havneterminalen samt Wisby Strand – Gotlands mødested og kongressal.

Nydelse og afslapning

Efter en lang dag kan det være skønt at sætte tempoet ned, koble af og lade batterierne op. I kælderetagen på Clarion Hotel Wisby finder du Selma City Spa Wisby – en unik spaoplevelse i et fantastisk middelaldermiljø. Tag en dukkert i poolen, nyd en rolig stund i saunaen eller prøv en af vores mange spabehandlinger. I kombination med lækre måltider i restauranten kan hotellet også give dig forslag til træningsaktiviteter i byen.

En storslået og sagnomspunden by – oplev alt fra ringmuren til Kneippbyn

Visby er en sagnomspunden og romantisk by. Samtidig er den Gotlands største, med omtrent 25.000 faste beboere. Visbys ringmur er den 11 meter høje bymur, som omkranser den indre del af byen. Muren er det, som de fleste forbinder med Visby, og den har i høj grad bidraget til, at Visby er blevet kåret til verdensarvsby. Fra Visby har du heller ikke langt til Kneippbyn – en af de mest kendte turistattraktioner på Gotland. I området er der både et sommer- og vandland samt Villa Villekulla. Derudover finder du aktiviteter som gokart, hoppeborge, elbiler og eventyrgolf.

Konferencer, møder og lokaler i Visby
Vil du vide mere om vores konference- og mødelokaler i Visby? Du finder vores udvalg her.
Læs mindre
1 hotel i Visby

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

Opdag Hotel Restaurant Konference
3.2.13.011 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.