MedlemskabMine bookingerKundeservice
Clarion Hotel Wisby in the evening light at Visby, Gotland

Visby – en af Sveriges byer med flest barer og restauranter

Velkommen til en maddestination fuld af mindeværdige bar- og restaurantbesøg. Læn dig tilbage, og følg med på et fantastisk madeventyr rundt i Visby, med den gode samvittighed i behold.

En unik maddestination

Visby er kendt for sit mangfoldige udbud af restauranter og barer - et must for alle foodies. Her bliver du mødt af høj kvalitet, en bæredygtig madfilosofi og ikke mindst: fantastiske råvarer. Det store udvalg af friske ingredienser har tiltrukket mange madskabere til Visby og skabt et knudepunkt for nye, spændende madkoncepter. Uanset om du ønsker en fine dining-oplevelse eller en burger på farten, vil Visby ikke skuffe dig. Velkommen til en helt unik maddestination.

Kvalitet og lokalt produceret

På Gotland handler det om at benytte lokalt producerede ingredienser. Restaurantscenen afspejler det solrige og milde klima på øen, som giver optimale betingelser for både dyrkning og dyreproduktion. Menuerne er farvet af årstidens friske råvarer, kød fra lokale gårde rundt om på øen og gotlandske vine. Hvis du er en ægte foodie, skal du sørge for at besøge øens hav af gårdbutikker, der er fulde af velsmagende afgrøder og masser af inspiration direkte fra landmanden.

Klassisk og gotlandsk

Visbys fantastiske natur og historie afspejler sig på tallerkenen og i miljøet på mange af øens restauranter og barer. Alt fra rustikke indretningsdetaljer til forskellige klassiske gotlandske retter på menuen. Røget skrubbe, safranpandekage med korbærsyltetøj eller kajpsuppe - ofte tilberedt med et moderne twist. Selvfølgelig finder du også steder med international indflydelse, men den gotlandske stemning består. Uanset om det er de lokalt producerede råvarer eller den gotlandske gæstfrihed.

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage