Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby er et hotel med en lang og unik historie. Beliggende indenfor Visbys ringmur med 212 hotelværelser, 10 mødelokaler, festsal, indendørs pool, restaurant og Gotlands mest passionerede personale. Bemærk, at vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Wisby

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Clarion Hotel Wisby er et hotel med en unik historie og atmosfære, beliggende inden for Visbys ringmur. Her er der 212 hotelværelser, 10 mødelokaler, festsal, pool, restaurant og Gotlands mest passionerede personale. Bemærk, at vi er et kontantfrit hotel.

Alt er tæt på i Visby

Clarion Hotel Wisby nyder en praktisk beliggenhed i den gamle del af Visby, kun en kort gåtur fra lystbådehavnen. Byen Visby er en del af UNESCOs verdensarvsliste, kåret som en af ​​de bedst bevarede middelalderlige hansestæder. Visby føles som en lille by, alt er inden for rækkevidde. Visby Lufthavn ligger 15 minutters kørsel fra hotellet, og færgeterminalen (Hamnterminalen) og Wisby Strand er begge beliggende inden for 15 minutters gang fra hotellet.

Hotellet

På Clarion Hotel Wisby er stemningen speciel. Her er der moderne elementer, omhyggeligt blandet med historiske detaljer, blandt andet en middelaldergyde og søjler fra 1200-tallet, der er omhyggeligt restaureret og bevaret. Clarion Hotel Wisby åbnede dørene 1. maj 1991, men vores lokaler har fungeret som hotel siden midten af ​​1800-tallet. Læs mere om hotellets historie her.

The Social Bar & Bistro

Vores restaurant, The Social Wisby, er et sted for dybe samtaler og afslappede øjeblikke, for at møde gamle venner og se nye ansigter. Vores menu er sammensat til at tilbyde en kombination af internationale bistroklassikere med et moderne twist. Man siger jo, at mad er den hurtigste vej til vores hjerter, og vi er helt enige. Uanset om du leder efter en let snack eller et komplet måltid, har vi noget for enhver smag. Book dit bord her.

Vinterhaven

Vinterträdgården er vores Living Room, vores stue, og her er stemningen afslappet men samtidig livlig og inspirerende. Hotelgæster såvel som lokale kommer ofte her for en bid god mad, en drink eller til et af vores mange arrangementer, der arrangeres her.

Kaptajnens hus

Kaptenshuset er vores restaurant til morgenmad, brunch og frokost samt konferencefrokoster og -middage. Restauranten har flere lokaler i dæmpede farver og en stemning i ægte århundredeskiftestil.

Pool

Vores poolområde byder på en magisk oplevelse i rolige og historiske omgivelser. Poolområdet er tilgængeligt for vores hotelgæster. Systemet er drop-in, så du har adgang afhængig af tilgængelighed.

Handicapvenlige værelser

Vi tilbyder naturligvis hotelværelser tilpasset personer med en funktionsnedsættelse. Disse værelser er designet til at være tilgængelige for kørestolsbrugere samt høre- og synshandicappede gæster. Kontakt os for mere information.

Book mødelokaler direkte online

Har du brug for et mødelokale? Nu kan du booke mødelokaler direkte online. Se billeder, tilgængelighed, specifikationer samt møbler og bestil mad og drikkevarer. Læs mere og book mødelokaler online her.

Express Check In

Nu slipper du for at stå i kø! Du kan hurtigt checke ind ved vores selvbetjeningsstation for check-in i lobbyen. Når du er klar til at checke ud (forudsat at du ikke har nogen ubetalte regninger), placerer du bare dit nøglekort i vores ekspreskasse for check-out, inden du går.

Your phone is your hero!

Det er rigtigt! Du kan gøre det meste med din telefon, når du bor hos os. Checke ind, låse din hoteldør op, betale for dit ophold, checke ud og booke dit næste ophold hos os. Men bedst af alt er, at du kan chatte direkte med os via den! Perfekt, hvis du har et spørgsmål, når du er oppe på værelset. Det eneste du skal gøre er at downloade appen for Strawberry (helt gratis) – smart, ikke?

Velkommen til Clarion Hotel Wisby - meget mere end en overnatning.

Kontakt

  • Strandgatan 6 62157 Visby , Sverige

Find vej til hotellet

Fra Visby Lufthavn

Lufthavnsbus til Visby Hamnplan.

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Gotland, ring på tlf. +46 0498 200 200.

Om Clarion Hotel Wisby

Antal hotelværelser

212 værelser, 398 senge

Antal konferencelokaler

10 lokaler, plads til i alt 300 deltagere
Om sommeren åbner vi også Paviljongen
plads til 400 gæster

Afstand til lufthavn

Visby Lufthavn: 3,5 km, ca. 10-15 minutter med bil og bus.

Afstand til havn

Visby færgeterminal: 1 km

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.