Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby er et hotel med en lang og unik historie. Beliggende indenfor Visbys ringmur med 212 hotelværelser, 10 mødelokaler, festsal, Selma City Spa, Restaurant Kitchen & Table og Gotlands mest passionerede personale. Vi er et kontantfrit hotel

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Clarion Hotel Wisby er et hotel med en unik historie og atmosfære, beliggende inde  Visbys ringmur. Her er der 212 hotelværelser, 10 mødelokaler, festsal, Selma City Spa, Restaurant Kitchen & Table og Gotlands mest passionerede personale. Vi er et kontantfrit hotel.

Alt er tæt på i Visby

Clarion Hotel Wisby er bekvemt placeret i den gamle del af Visby, kun en kort gåtur fra lystbådehavnen, Almedalen og udeliv. Byen Visby er en del af UNESCOs verdensarvsliste, kåret som en af ​​de bedst bevarede middelalderlige hansestæder. Visby føles som en lille by, alt er inden for rækkevidde. Visby Lufthavn ligger 15 minutters kørsel fra hotellet, færgeterminalen (Hamnterminalen) og Wisby Strand ligger begge inden for 15 minutters gang fra hotellet.

Hotellet

På Clarion Hotel Wisby er stemningen speciel. Her er der moderne elementer, omhyggeligt blandet med historiske detaljer, blandt andet en middelaldergyde og søjler fra 1200-tallet, der er omhyggeligt restaureret og bevaret. Clarion Hotel Wisby åbnede dørene 1. maj 1991, men vores lokaler har fungeret som hotel siden midten af ​​1800-tallet. Læs mere om hotellets historie her.

Restaurant

Med påvirkninger fra Manhattan kombineret med lokale gotlandske råvarer byder vi velkommen til vores restaurant Kitchen & Table Visby, signeret af Marcus Samuelsson. I vores unikke lokaler har der været restaurant og bar siden 1600-tallet og historien mærkes i detaljerne og den særlige atmosfære.
Vi byder velkommen til en aften med Fun Dining og en spændende menu i hyggelige og afslappede omgivelser. Book nemt bord her.

Vinterhaven

Vinterhaven er vores “Living Room”, vores stue, og her er stemningen afslappet men samtidig livlig og inspirerende. Hotelgæster såvel som lokale kommer ofte her for en bid god mad, en drink eller til et af vores mange arrangementer, der arrangeres her.

Kaptajnens hus

Kaptenshuset er vores restaurant til morgenmad, brunch og frokost samt konferencefrokoster og middage. Restauranten har flere lokaler i dæmpede farver og en ægte århundredeskifte stemning.

Selma City Spa Wisby

Selma City Spa Wisby tilbyder en magisk oplevelse i roligt og historisk miljø. Tag en dukkert i den opvarmede pool, book en spabehandling eller tag en velfortjent timeout i spaloungen og lad batterierne op. Selma City Spa Wisby er en fantastisk oase, perfekt for rolige stunder, hverdagsluksus eller specielle lejligheder. For mere information om booking, klik her.

Funktionsnedsættelsesvenlige værelser

Vi tilbyder naturligvis hotelværelser tilpasset mennesker med en funktionsnedsættelse. Disse værelser er designet til at være tilgængelige for kørestolsbrugere samt hørelses og syn-nedsættelse gæster. Kontakt os for mere information.

Bestil mødelokaler online direkte

Mangler du et mødelokale? Nu kan du direkte booke mødelokaler online. Se billeder, tilgængelighed, specifikationer, indretning og bestil mad og drikkevarer. Læs mere og book mødelokaler online her.

Bo i luksus i vores berømte bryllupssuite

Bo i vores smukke bryllupssuite, også kaldet Berghska-værelset. Suiten er indrettet i empirestil med Trompe lóeil-malerier, der forfører øjet. Læs mere om suiten her.

Express Check In (and Out)

I receptionen finder du vores Self Check In-station, hvor du hurtigt og enkelt checker ind selv. Om du ingen ekstra afgifter skrevet på værelset ved udcheckning, kan du også enkelt aflevere din nøgle i vores Express Checkout-kasse. 

Din telefon er din helt!

Det er rigtigt! Du kan gøre det meste med din telefon, når du bor hos os. Tjek ind, låse op din hoteldør, betale for dit ophold, tjekke ud og booke dit næste ophold hos os. Men bedst af alt, du kan chatte direkte med os med det! Perfekt, hvis du har et spørgsmål, når du er oppe på værelset. Det eneste du skal gøre er at downloade Nordic Choice Hotels app (helt gratis) – sådan skal det være!

Velkommen til Clarion Hotel Wisby - meget mere end en overnatning.

Kontakt

  • Strandgatan 6 62157 Visby , Sverige

Find vej til hotellet

Fra Visby Lufthavn

Lufthavnsbus til Visby Hamnplan.

Med taxi

Vi anbefaler Taxi Gotland, ring på tlf. +46 0498 200 200.

Om Clarion Hotel Wisby

Antal hotelværelser

212 værelser, 398 senge

Antal konferencelokaler

8 lokaler, plads til i alt 300 deltagere
Om sommeren åbner vi også Paviljongen
plads til 400 gæster

Afstand til lufthavn

Visby Lufthavn: 3,5 km, ca. 10-15 minutter med bil og bus.

Afstand til havn

Visby færgeterminal: 1 km

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.