Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Wisby Visby ,  Sverige

Se alle hoteller i Visby, Sverige

Clarion Hotel® Wisby

Visby,  Sverige

Clarion Hotel Wisby er et hotel med en lang og unik historie. Beliggende indenfor Visbys ringmur med 212 hotelværelser, 10 mødelokaler, festsal, indendørs pool, restaurant og Gotlands mest passionerede personale. Bemærk, at vi er et kontantfrit hotel.

Clarion Hotel® Wisby 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Wisby

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Vi ses snart på Clarion Hotel Wisby. Har du spørgsmål vedrørende dit hotelophold? Vi håber, du finder svarene her på siden.

Parking

Vi har gode parkeringsmuligheder for vores hotelgæster og kan tilbyde en lukket udendørs parkering. Se Servicetilbud for mere information om priser og booking af parkeringsplads. I nærområdet er der offentlige parkeringspladser mod betaling (havneområdet).

Morgenmad

Vi serverer morgenmad i Kaptenshuset i stueetagen. Man kan også hente morgenmad i vores hyggelige vinterhave, bag receptionen i stueetagen, og spise på værelset. Tips! Kom tidligt, hvis I sætter pris på en stille og rolig morgenmad, da der er flest mennesker den sidste time. I det tilfælde er der risiko for at I kommer til at vente lidt på at komme ind i morgenmadssalen. For de gæster, der ønsker en "Early Bird" inden vi åbner serveringen, kan en enklere morgenmadspose forudbestilles og hentes i receptionen.

Pool

Velkommen ned i kælderetagen på Clarion Hotel Wisby til en rolig og afslappende pause. Vores poolområde er det perfekte sted for dig, der ønsker at få ekstra energi i et inspirerende og afslappende historisk miljø. Poolen er opvarmet til 28° og midt i den står en søjle fra 1400-tallet. Miljøet omkring poolen er unikt og byder på en oplevelse ud over det sædvanlige. Poolområdet er tilgængeligt for vores hotelgæster. Kun drop-in, afhængig af tilgængelighed.

Bagageopbevaring

Vi har mulighed for at opbevare din bagage før check-in og efter check-out.

Frit tilgængeligt WiFi

Alle vores værelser og fællesarealer har trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Det kunne ikke blive nemmere.

Det lille ekstra

Forestil dig en velkomst med blomster, champagne og chokolade på værelset. Det er de små ting, der forskønner et hotelophold og lyser hele dagen op. Forkæl dig selv med en VIP-pakke. Du kan sende os en e-mail via atcl.wisby@strawberry.se.

Hvad sker der i Visby og på Gotland?

Visby er en levende by hele året rundt, og det er den perfekte feriedestination, ikke kun i sommermånederne. Her på Clarion Hotel Wisby elsker vi at give dig vores bedste tips til, hvad du kan se og opleve her i byen. Tøv ikke med at spørge os.

Kontantfrit hotel

Clarion Hotel Wisby er et kontantfrit hotel. For os, der arbejder på hotellet, giver det en mere sikker arbejdsplads, da det mindsker risikoen for røveri og modvirker kriminalitet. Så får vi mere tid til vores gæster. For gæster og besøgende giver det en tryghed gennem en hurtig og sikker betaling. VI tager imod alle sædvanlige betalings- og kreditkort. Kontakt os, hvis du har spørgsmål.

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 11.00

Reservationer

Har du brug for flere oplysninger, eller vil du gerne foretage en reservation? Tøv ikke med at kontakte os. Ring på tlf. +46 498 25 75 00 eller via cl.wisby@strawberry.se.

Morgenmad

Mandag - fredag: 06:30 - 09:30
Lørdag - søndag: 07:00 - 10:00

Selma City Spa Wisby

Mandag: 11.00 - 19.00
Tirsdag: 11.00 - 19.00
Onsdag: 11.00 - 19.00
Torsdag: 11.00 - 19.00
Fredag: 10.00 - 20.00
Lørdag: 10.00 - 20.00
Søndag: 10.00 - 17.00

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.