Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Ålesund Norge

3 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konferencer i Ålesund

Skal du holde møde, konference eller privat arrangement i Ålesund? På vores hoteller kan du have små, korte møder, konference eller messe over flere dage eller private arrangementer som bryllup og konfirmation. Vi har lokaler, der passer.

Her arrangerer vi alt fra enkle mødesnacks og teknisk udstyr til store middagsarrangementer og

selvfølgelig overnatning.

Vores to hoteller i Ålesund ligger begge i centrum og helt nede ved vandet med gåafstand til butikker, cafeer og restauranter. Er du i Ålesund til møde eller konference er der også kort afstand til virksomheder som Farstad Shipping og Høgskolen i Ålesund fra vores hoteller. (REM Maritime og Remøy shipping i Fosnavåg ligger ca. 70 kilometer fra Ålesund.)

Ålesund er en smuk by på Norges vestkyst, helt nede ved havet og omkranset af det majestætiske fjeldlandskab Sunmørsalpene. Uanset anledning har Ålesund og områderne omkring en række muligheder for den friluftsinteresserede, som har lyst til at opleve spændende og smukke udendørsaktiviteter. Måske har selskabet lyst til at tage på en kort fjeldtur? Eller hvorfor ikke tage kollegerne med til toppen eller på RIB-båd med fart og spænding på fjorden?

At gå en tur rundt i byen er heller ikke en dum ide. Ålesund centrum blev nemlig genopført i Jugendstil, eller art nouveau, efter den ødelæggende bybrand i 1904. For udsigt over både byen og den smukke natur er udsigtspunktet Aksla værd at anbefale. Her kommer du til både til fods og med bil.

Læs mindre
3 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.